http://pengetatvagina.blogspot.my/

Search This Blog

gian nak menulis, bercerita di blog!

By 9:31:00 PM

Ye den tengah gian ni. Arghhh! Gian nak merepek, meraban, berkongsi cerita, meluahkan rasa, bertanyakan pendapat dan semua yang sama lingkungan maksud dengannya haha. Yela kalau perasan (kalau perasan la hehe), 7 hari yang lepas kat blog ni tak ada pun entri yang personal atau perbincangan kan? Semuanya - entri Giveaway, review/advertorial & info. Boring kan kan? Angguk cepat haha.

gian nak menulis, bercerita di blog!


gian nak menulis, bercerita di blog!
gian nak menulis, bercerita di blog!
credit image : weheartit.com
Okay ada beberapa sebab kalau saya tak update entri personal/perbincangan/pendapat/tips di blog:

1. Busy
2. Malas
3. Tak ada mood nak menulis
4. Masalah internet
5. Tak ada idea nak tulis apa
6. Sakit / tak sihat

Haa yang tu jelah kemungkinan-kemungkinan yang ada. Dan kali ni puncanya adalah sebab yang pertama sekali, iaitu busy. Sibuk.

Saya busy dengan job blog, buat kerja freelancer editor subjek addmaths, urus dropship dan ada la beberapa lagi ke-busy-an. Bila bergabung semua memang tak cukup tangan dan fikiran. So, memang kalau saya busy, nak buka blog pun saya malas sebenarnya haha. Tapi rasa bertanggungjawab untuk meriahkan blog sayidahnapisahdotcom ni menggunung tinggi (selain daripada entri job/review). 

Oleh itu, muncul lah entri Giveaway/segmen. Iye, tu memang hobi saya sejak dulu - join GA/segmen ni haha. 

gian nak menulis, bercerita di blog!

Tapi, tipu la kalau saya tak rindu nak karang entri personal di blog ni kan, tak rindu nak berceloteh tentang apa-apa. Hmm.. Takpe takpe. Bulan Disember nanti saya muncul dengan lebih banyak entri-entri personal/perbincangan/pendapat inshaaAllah. Stay tuneddd semuaa hehe.

gian nak menulis, bercerita di blog!

You Might Also Like

9 comments

  1. hai, orang addmath. saya selalu kagum dengan orang yang pandai addmath, sebab saya tak pandai subjek tu haha!!

    ReplyDelete
  2. Bestnya banyak idea ! Hanis di sini kekeringan idea huhuhu

    ReplyDelete
  3. wahhh bizi nya kc sekarang noh.. sama lah kita. projek belambak tapi buat macam rilek sempat duk main blog

    ReplyDelete
  4. Busy2 pun dapat up entry jugak. Kira okeylaa dari saya yg kadang terus krik krik. Haha

    ReplyDelete
  5. Mai suka join giveaway tapi selalunya kalau main random org je mesti takkan terkena. sedih2, ahhaha

    ReplyDelete
  6. Terbaiklah..busy2 pun boleh ambil masa update jugak hehe..

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di sayidahnapisah65@gmail.com.

[PENAFIAN] www.sayidahnapisah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.