http://pengetatvagina.blogspot.my/

Search This Blog

Kelebihan Minyak Kayu Putih / Eucalyptus Oil

By 11:56:00 AM , , ,

Harini nak share satu info. Tentang kelebihan minyak kayu putih atau nama saintifik dia - eucalyptus oil. Haa belit belit lidah nak sebut haha. Apakebenda laa minyak kayu putih ni. Sebelum ni pun saya tak tahu. Rupa pun tak tahu, apatah lagi kelebihan minyak kayu putih lagi la den tak tahu. Orang kata.. kayu putih ni ada dalam minyak baby. 

Kelebihan Minyak Kayu Putih / Eucalyptus Oil 


Kelebihan Minyak Kayu Putih / Eucalyptus Oil
Kelebihan Minyak Kayu Putih / Eucalyptus Oil 
Sebenarnya, salah satu kandungan Biobax Cool Theraphy ni adalah minyak kayu putih. Ramai customer saya yang puji "wangi la biobax ni", "suka la bau biobax ni!", "bau dia okay, takdela bau busuk" "best la bau Biobax ni". Lecturer saya pun puji bau Biobax ni hehe.

So minyak kayu putih ni.. Apa kelebihannya?

Kelebihan Minyak Kayu Putih / Eucalyptus Oil
Kelebihan Minyak Kayu Putih / Eucalyptus Oil 


3 Kelebihan Minyak kayu putih/Eucalyptus Oil 


1. Bertindak sebagai ANTI RHUEMATOID
  • untuk tujuan mengurut, sakit2 pinggang dan sengal2 badan. Boleh melegakan kawasan badan yang lenguh dan memberi kesegaran pada badan untuk lebih cergas. Minyak kayu putih ini sebenarnya membantu melancarkan lagi perjalanan darah.


2. Aromaterapi dan relaksasi tubuh
  • minyak kayu putih memiliki aroma yang khas sehingga dapat digunakan sebagai ubat analgesik. Selain dapat mengurangi sakit akibat kebas sendi, aromanya juga mampu menghilangkan stress dan dapat membuat tubuh dan juga fikiran menjadi rileks.


3. Melancarkan perjalanan darah / blood circulation
  • minyak kayu putih merupakan stimulan yang baik yang dapat membantu meningkatkan peredaran darah dengan cara meningkatkan aktiviti jantung.


Ohhhh. That's why la bila guna Biobax, rasa rileks sikit dengan hidu bau dia :)

Ini baru satu je bahan dalam Biobax. Nanti saya share lagi bahan lain pula.

p/s: Siapa nak beli Biobax atau jadi dropship/agen/mini stokis Biobax, boleh whatsapp 0172008642 (Sayidah). Biobax diperbuat daripada 100% bahan organik. Berkesan melegakan sakit pinggang, sakit belakang, sakit lutut, sakit pinggul, kebas-kebas, kejang, lenguh-lenguh, sakit segugut, selsema, resdung, tergeliat urat.


Kelebihan Minyak Kayu Putih / Eucalyptus Oil
Testimoni Biobax

You Might Also Like

1 comments

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di sayidahnapisah65@gmail.com.

[PENAFIAN] www.sayidahnapisah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.