http://pengetatvagina.blogspot.my/

Search This Blog

Mega Giveaway By Blogger's Family 2016

By 11:23:00 AM

Mega Giveaway By Blogger's Family 2016

Mega Giveaway By Blogger's Family 2016

Tarikh tamat penyertaan : 10 Disember 2016.

Instagram saya : @ sayidahlurvechoc

Antara hadiah yang bakal pemenang dapat ialah :-

Image result for topup
Topup free? Serius? Seriuslah.. Semua rangkaian boleh tau. Jangan nombor luar negara sudah...

Image result for 50 ringgit
Image result for 20 ringgit
Duit cash pun ada? Tudiaa.. Kalau hampa tak join , memang rugi gila !! Cepat join!!

Mega Giveaway By Blogger's Family 2016
Haaa.. Sabun kopi pun ada. Sabun ini susah didapati tau sekarang. Amat terlaris !

Image result for totebag
Totebag juga ada. Tetapi bukan macam inilah designnya. Aku rahsiakan designnya khas untuk pemenang saja tahu tau. 

Image result for notebook tumblr
Notebook juga ada gaiss.. Design dirahsiakan juga. Katanya nak surprise untuk pemenang juga.

Kenapa Mega Giveaway? Sebab penganjur nak mencari ramai pemenang. Cuba teka berapa pemenang yang bakal  diumumkan? Haaa.. jawapannya lebih kurang 15 , 16 orang! Wahh!

Jom la join Mega Giveaway ni! Ada masa lagi ni nak join. Jika ada rezeki, korang menang. Hehehe.

Saya tag Kak Jati & Kak Linda.

You Might Also Like

6 comments

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di sayidahnapisah65@gmail.com.

[PENAFIAN] www.sayidahnapisah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.