http://pengetatvagina.blogspot.my/

Search This Blog

Novel Giveaway by Arrien Amani

By 11:42:00 AM


Novel Giveaway by Arrien Amani

Assalamualaikum :)
Arrien Amani kembali lagi dengan Giveaway terbaru! novel giveaway. Mencari hanya 3 orang pemenang bertuah, Pemenang top referrel akan mendapat 2 buah novel, manakala 2 orang pemenang lagi akan dipilih random dan akan mendapat 1 novel seorang, Semua pemenang boleh memilih novel kesukaannya. Jom ramai-ramai memeriahkan giveaway ini ^^ Click SINI to JOIN ^_-

p/s:
Best woh novel-novel yang ditawarkan untuk pemenang! Memang best la bagi penggemar novel macam den ni haha. So, pada sesiapa yang minat novel atau ahli keluarga suka novel ke so boleh hadiah kat dia ke.. haa jom la join Novel Giveaway ni. Ada penambahan hadiah (pemenang) tau! So, chance untuk menang lagi tinggi. Plus, pemenang top referral boleh pilih Novel yang dia suka dia nak mana.. ohmaiiiii bestnya! Kalau lah saya kan, mesti la saya pilih Novel FIXI haha. Lain dari yang lain jalan cerita dia. #okaystopberangan

Soooo lets join! Klik SINI untuk join kay :)

You Might Also Like

10 comments

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di sayidahnapisah65@gmail.com.

[PENAFIAN] www.sayidahnapisah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.