Novel Giveaway by Arrien Amani

by - November 08, 2016

Novel Giveaway by Arrien Amani

Assalamualaikum :)
Arrien Amani kembali lagi dengan Giveaway terbaru! novel giveaway. Mencari hanya 3 orang pemenang bertuah, Pemenang top referrel akan mendapat 2 buah novel, manakala 2 orang pemenang lagi akan dipilih random dan akan mendapat 1 novel seorang, Semua pemenang boleh memilih novel kesukaannya. Jom ramai-ramai memeriahkan giveaway ini ^^ Click SINI to JOIN ^_-

p/s:
Best woh novel-novel yang ditawarkan untuk pemenang! Memang best la bagi penggemar novel macam den ni haha. So, pada sesiapa yang minat novel atau ahli keluarga suka novel ke so boleh hadiah kat dia ke.. haa jom la join Novel Giveaway ni. Ada penambahan hadiah (pemenang) tau! So, chance untuk menang lagi tinggi. Plus, pemenang top referral boleh pilih Novel yang dia suka dia nak mana.. ohmaiiiii bestnya! Kalau lah saya kan, mesti la saya pilih Novel FIXI haha. Lain dari yang lain jalan cerita dia. #okaystopberangan

Soooo lets join! Klik SINI untuk join kay :)

You May Also Like

10 comments

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p