http://pengetatvagina.blogspot.my/

Search This Blog

SPM IS GETTING CLOSER - The Chainsmokers "Closer" Parody kelako!

By 11:26:00 AM ,

Semalam ada sorang kawan saya ni share di Facebook "SPM IS GETTING CLOSER - the chainsmokers Closer parody". Disebabkan saya suka lagu Closer ni, saya pun ushar lah. Memang best! Hahaha. Plus, kelakar. Dan kreatif!

SPM IS GETTING CLOSER - The Chainsmokers "Closer" Parody

SPM IS GETTING CLOSER - The Chainsmokers "Closer" Parody kelako!
SPM IS GETTING CLOSER - The Chainsmokers "Closer" Parody



"Mom and dad giving me orders 
Need to pass all of my papers
Even though I'm super bored
All that burden on my shoulder
Can't keep up feeling the pressure
Sitting down and taking notes
I I fail my life is over
SPM is getting closer"

Time 1:11-1:13 memang kena dengan situasi saya dulu di UPM hahaha. Pernah sekali tu saya salin notes dari papan putih ke buku, then tak lama lepas tu, dah banyak dah lecturer tu tulis kat papan putih tu. Terkinja-kinja saya nak catch up lecturer tulis kat depan. haha.

Dan yang lawak lagi video parody tu.. sempat lagi dia masukkan PPAP (Pen Pencil and Pineapple) & gaya hispter DAB. haha.

Last but not least. Goodluck students SPM! Do your best!


SPM IS GETTING CLOSER - The Chainsmokers "Closer" Parody kelako!
tutor matematik dan matematik tambahan di Seremban

You Might Also Like

4 comments

  1. Pergh suara dorang ke tu, powernya. hahahaha kelakar

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha'ah suara dorang sendiri hahaha kelakau kan? :P

      Delete
  2. hahahhahaha.. tu sore ori dorang ke??

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di sayidahnapisah65@gmail.com.

[PENAFIAN] www.sayidahnapisah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.