SPM IS GETTING CLOSER - The Chainsmokers "Closer" Parody kelako!

by - November 04, 2016
Semalam ada sorang kawan saya ni share di Facebook "SPM IS GETTING CLOSER - the chainsmokers Closer parody". Disebabkan saya suka lagu Closer ni, saya pun ushar lah. Memang best! Hahaha. Plus, kelakar. Dan kreatif!

SPM IS GETTING CLOSER - The Chainsmokers "Closer" Parody

SPM IS GETTING CLOSER - The Chainsmokers "Closer" Parody kelako!
SPM IS GETTING CLOSER - The Chainsmokers "Closer" Parody



"Mom and dad giving me orders 
Need to pass all of my papers
Even though I'm super bored
All that burden on my shoulder
Can't keep up feeling the pressure
Sitting down and taking notes
I I fail my life is over
SPM is getting closer"

Time 1:11-1:13 memang kena dengan situasi saya dulu di UPM hahaha. Pernah sekali tu saya salin notes dari papan putih ke buku, then tak lama lepas tu, dah banyak dah lecturer tu tulis kat papan putih tu. Terkinja-kinja saya nak catch up lecturer tulis kat depan. haha.

Dan yang lawak lagi video parody tu.. sempat lagi dia masukkan PPAP (Pen Pencil and Pineapple) & gaya hispter DAB. haha.

Last but not least. Goodluck students SPM! Do your best!


SPM IS GETTING CLOSER - The Chainsmokers "Closer" Parody kelako!
tutor matematik dan matematik tambahan di Seremban

You May Also Like

4 comments

  1. Pergh suara dorang ke tu, powernya. hahahaha kelakar

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha'ah suara dorang sendiri hahaha kelakau kan? :P

      Delete
  2. hahahhahaha.. tu sore ori dorang ke??

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p