Search This Blog

4 Makanan Dilarang Makan Semasa Hamil

By 12:00:00 PM , , ,

4 Makanan Dilarang Makan Semasa Hamil


4 Makanan Dilarang Makan Semasa Hamil
4 Makanan Dilarang Makan Semasa Hamil

1. Makanan yang mentah

4 Makanan Dilarang Makan Semasa Hamil
Makanan Dilarang Makan Semasa Hamil

2. Ikan yang ada merkuri

4 Makanan Dilarang Makan Semasa Hamil
Makanan Dilarang Makan Semasa Hamil

3. Makan "Fast Food"

4 Makanan Dilarang Makan Semasa Hamil
Makanan Dilarang Makan Semasa Hamil

4. Jangan ambil terlalu banyak Vitamin

4 Makanan Dilarang Makan Semasa Hamil
Makanan Dilarang Makan Semasa Hamil
*P/S: Biobax Cool Theraphy adalah fast relief spray yang diperbuat daripada 100% bahan organik. Hanya spray dan sapu sahaja! Berkesan melegakan sakit pinggang, sakit belakang, sakit lutut, sakit pinggul, kebas-kebas, kejang, lenguh-lenguh, sakit segugut, selsema, terseliuh, resdung, tergeliat urat, gout,contraction,slip disc. RM80 termasuk postage untuk 1 botol. RM150 untuk 2 botol. RM225 untuk 3 botol. Tahan selama 3-4 bulan sebanyak 500 semburan.
Sesiapa yang nak beli Biobax atau nak jadi dropship/agen/mini stokis Biobax, boleh whatsapp saya 0172008642 (Sayidah).

You Might Also Like

4 comments

  1. Terima kasih perkongsian..persediaan untuk masa mendatang..amin.

    ReplyDelete
  2. Nice sharing.. Tpi semua makan sedap mampu ka tahan.. Hihi

    ReplyDelete
  3. Memang dilarang tapi makanan inilah yg selalu diminta bila wanita mengandung kan? hakikatnya, tak boleh kata tak boleh sbb selera isteri mengandung ni banyak ragam..maksud sy makanan fast food tu lah burger king hahaha..

    ReplyDelete
  4. Memang tak boleh makan tapi ramai ibu hamil yang suka makanan fast food nie..Hmmm

    Ikhlas Dari
    Along Misuari

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p

Newsletter

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di sayidahnapisah65@gmail.com.

[PENAFIAN] www.sayidahnapisah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.