http://pengetatvagina.blogspot.my/

Search This Blog

"ingatkan spray biasa biasa je. Ghupe ghupenya...." - Heliza Helmi

By 9:18:00 PM , , , , ,

Pagi tadi saya buka Facebook, ada notification : Hasnul Hidayat tagged you in a post. Aikk, tak pernah-pernah abang ipar den tag den kat FB ni haha pelik pelik. Lepastu saya check la post apa. Rupa-rupanya post Heliza Helmi. Heliza Helmi buat status puji keberkesanan Biobax Cool Theraphy ni! Yela, saya kan dropshipper Biobax, tu sebab abang ipar tag saya tu haha.

"ingatkan spray biasa biasa je. Ghupe ghupenya...." - Heliza Helmi
BIOBAX COOL THERAPHY
credit image : Heliza Helmi
Okay jom baca testimoni sendiri Heliza ni:

"Hari tu Ija try 1 produk ni. Masa pakai tak rasa apa, lepas tu baru rasa sejuk dingin yang sangatlah best Ya Allah! Tidur lena dan bila bangun still rasa sejuk dingin tu. Lega segala urat yang bersimpul huhu
.
Ingatkan spray biasa biasa je. Ghupe ghupenya boleh legakan macam-macam jenis sakit urat i.e sakit belakang, sakit pinggang, sakit lutut, lenguh2 bahu dan macam2 lagilah. Yang bestnya sebab 100% selamat TANPA bahan kimia. Ada habbatussauda, minyak zaitun, & minyak kayu putih.

Kalau korang tgh pregnant, terlagilah sesuai. Selamat dan korang takyah makan2 ubat kalau lenguh2 bagai. Kalau ada mak ayah yang sakit2 lutut, boleh juga nak spray bendalah ni. Mesti mereka happy sebab boleh berjalan tanpa tongkat dah. Best kan?"

"ingatkan spray biasa biasa je. Ghupe ghupenya...." - Heliza Helmi
"ingatkan spray biasa biasa je. Ghupe ghupenya...." - Heliza Helmi
Kalau nak baca lagi testimoni berkesan dari pengguna Biobax, boleh baca di SINI dan SINI dan SINI :)
Haa satu botol Biobax ni harganya RM80 termasuk postage. 2 botol RM150. 3 botol RM225. Satu botol Biobax tahan selama 3-4 bulan sebanyak 500 semburan. 
Kalau berminat nak order atau mahu menjadi droshipper/agent/mini stokis Biobax, boleh whatsapp saya 0172008642 anytime. Saya akan response within 24hours :)

You Might Also Like

2 comments

  1. free postage temrasuk sabah Sarawak ka?

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeap unni. tapi kalau Sabah Sarawak, 1 botol RM85 :) RM80 tu utk Semenanjung Malaysia

      Delete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di sayidahnapisah65@gmail.com.

[PENAFIAN] www.sayidahnapisah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.