Atasi rasa sakit Slipped Disc dan Scoliosis dengan Biobax !

by - January 11, 2017

Atasi rasa sakit  Slipped Disc dan Scoliosis dengan Biobax !


Atasi rasa sakit Slipped Disc dengan Biobax!

Apa itu slipped disc? 

Definition of slipped disc : when a disc herniates or ruptures, it may create pressure against one or more of the spinal nerves which can cause pain, weakness or numbness in the area of the body served by those nerves. 

Other names for slipped (herniated) disc : prolapsed and ruptured disc.

Maksudnya, slipped disc ni adalah.. disc (cakera) dalam badan menjadi rosak. So,disc tu akan tergelincir.

simptom-simptom slipped disc
symptoms of slipped disc
credit image: epainassist.com
Apakah simptom-simpton slipped disc ?

  • sakit dan kebas, kebiasaannya pada sebelah badan
  • sakit yang rasa sakitnya meliputi tangan dan/atau kaki
  • sakit terasa lebih teruk pada waktu malam
  • sakit bertambah teruk selepas berdiri atau duduk
  • berasa sakit walaupun berjalan dalam jarak yang pendek
  • kelemahan otot yang tidak dapat dijelaskan

TESTIMONI CUSTOMER BIOBAX YANG ADA SLIPPED DISC

1) Alhamdulillah dah boleh kerja!

"Assalamualaikum.. tuan apa khabar? Semoga sihat selalu. Tuan, macam mana ya kesan penggunaan biobax pada masalah slip disc yang tuan alami?

"Wassalam. Alhamdulillah dah boleh kerja tapi tak sepenuhnya lagi."

"Bertambah baik ya lepas penggunaan biobax ni?"

"Ye tuan,tq"

slipped disc treatment
testimoni biobax - slipped disc
2) Rasa okay kat pinggang walaupun ada slip disc

"Salam puan. Nak tanya, puan dah cuba ke biobax itu?"

"Wassalam. Maaf semalam sibuk dengan adik nikah. Kak pakai biobax ni rasa ok. Terima kasih."

"Puan spray kat mana ya?"

"Kat pinggang... kenapa? Kan akak ada slip disc"

"Alhamdulillah dapat membantu kurangkan sakit puan"

biobax melegakan rasa sakit slip disc
3) Memang ada kesan positif

"Oh okay encik. Nanti lepas dah guna, encik bagi feedback sikit ye"

"Memang ada kesan positif. Kurang sakit slipped disc.. juga pakai untuk lenguh sendi dan lain-lain. Terbaik setakat ini. Saya dapat info daripada Mr. Google aje. Mak saya recommend suruh beli sebab dia dah pakai 6 botol."

kesan positif biobax slipped disc
kesan positif bagi yang ada slipped disc selepas menggunakan Biobax

Atasi rasa sakit Scoliosis dengan Biobax!

Apa itu scoliosis?

Definition of scoliosis : abnormal lateral curvature of spine.

Maksudnya, kelengkungan tulang belakang penghidap scoliosis ni tidak normal. Dia bengkok melengkung.

scoliosis
scoliosis - sideways curvature of the spine
credit image: warrenchiro.com
Kalau tengok gambar bawah ni, perbezaan tulang belakang normal dan tulang belakang scoliosis:

perbezaan tulang belakang normal dan scoliosis
beza tulang belakang between normal & scoliosis
credit image: spinecor.com
Baru tahu sebenarnya wujud Scoliosis di dunia ni. Tahu pun sebab saya ada nampak orang yang menghidapi Scoliosis memberi testimoni feedback positif selepas menggunakan Biobax.


TESTIMONI CUSTOMER BIOBAX YANG MENGHIDAPI SCOLIOSIS

"Dah cuba tadi. So far Alhamdulillah. Sebab saya ada scoliosis, tu yang dok sakit pinggang dari sebelum ada anak. Bila pregnant yang first lagi teruk. Nak baring pun tak boleh.. sama ada tidur sebelah kiri atau kanan."

"Selepas puan guna biobax ni puan ada kurang sakit ke?"

"Ada Alhamdulillah. Selalu bila terbaring flat memang susah nak bangun tapi sekarang lepas pakai biobax senang sikit nak ubah position. Kalau tidak.... Allah saja yang tau sakit macam mana."

"Puan spray kat bahagian mana ya?"

"Pinggang ke bawah."

scoliosis treatment
testimoni berkesan oleh penghidap Scoliosis selepas menggunakan Biobax
Biobax Cool Theraphy adalah fast relief spray yang diperbuat daripada 100% bahan organik. Hanya spray dan sapu sahaja. Dibuat khas untuk ibu mengandung. Berkesan melegakan sakit pinggang, sakit belakang, sakit lutut, sakit pinggul, kebas-kebas, kejang, lenguh-lenguh, sakit segugut, selsema, terseliuh, resdung, tergeliat urat, gout, slipped disc, scoliosis, gusi bengkak. RM80 termasuk postage untuk 1 botol. RM150 untuk 2 botol. RM225 untuk 3 botol.

Testimoni berkesan yang lain boleh tengok (klik) di SINI

Sesiapa yang nak beli Biobax atau nak jadi dropship/agen/mini stokis Biobax, boleh whatsapp saya 0172008642 (Sayidah) anytime.


melegakan sakit belakang dengan pantas
biobax melegakan sakit belakang dengan pantas

You May Also Like

2 comments

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p