Search This Blog

BACK TO SCHOOL GIVEAWAY

By 8:00:00 AM

Assalamualaikum semua,

Alhamdulillah, penganjur BACK TO SCHOOL GIVEAWAY dah mula start buat bisness baru yang amik masa bertahun jugak nak dok pikir betul-betul, and this year she manage to step out of her comfort zone and be bold!

Dengan ini, penganjur BACK TO SCHOOL GIVEAWAY akan buat satu giveaway untuk semua readers beliau yang berminat untuk dapat benda free, well haaha, nothing free la in this world, ada syarat-syarat yang korang wajib ikut untuk join :D
BACK TO SCHOOL GIVEAWAY
Syaratnya :-

1. FOLLOW BLOG ( * letak link di comment untuk penganjur check balik * )

2. FOLLOW INSTAGRAM PENANJUR ( * letak link di comment untuk penganjur check balik * )

3. CLICK NUFFNANG DI BLOG.

4. REPOST BALIK ENTRY " BACK TO SCHOOL GIVEAWAY " DAN TINGGALKAN LINK DI RUANG COMMENT DI BAWAH * Hanya di post ini sahaja *

Hanya yang tepati semua syarat diatas sahaja yang layak untuk join dan berpeluang untuk menang hadiah-hadiah dibawah !!

Senarai Hadiah :-

Image result for notebook custom
x1 CUSTOM MADE NOTEBOOK
( Boleh order design notebook macam mana yang awak suka )
Image result for notebook custom
X2 READY MADE NOTEBOOK
Image result for cute makeup bags
X2 CUTE MAKE UP BAG / PENCIL BOX

Related image

X5 RANDOM STATIONARY FOR SCHOOL

Okay gambar kat atas cuma contoh sahaja, tapi barang dia memang nak dekat sama dengan gambar yang penganjur tunjuk, penganjur tak tunjuk sebab nak surprise korang so jangan rasa tetipu lak.

So wish you guys goodluck.

Giveaway akan tamat bila penganjur rasa macam nak tamatkan. So cepat-cepat join :D

Keep smiling, Assalamualaikum.

You Might Also Like

1 comments

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p

Newsletter

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di sayidahnapisah65@gmail.com.

[PENAFIAN] www.sayidahnapisah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.