Tempoh Permohonan BR1M 2017 Dilanjutkan Sehingga 13 Januari 2017

by - January 04, 2017
Sebelum ni kan, permohonan baharu / kemas kini BR1M 2017 secara dalam talian dan penghantaran permohonan melalui borang bermula dari 5 Disember 2016 hingga 31 Disember 2016. Dan untuk makluman terkini, tempoh permohonan BR1M 2017 telah dilanjutkan dari 1 Januari 2017 sehingga 13 Januari 2017. Haaaa, apalagiiii! Pada mereka yang tidak sempat untuk memohon BR1M 2017, ini lah masanya. Good news for you!

Tempoh Permohonan BR1M 2017 Dilanjutkan Sehingga 13 Januari 2017


Tempoh Permohonan BR1M 2017 Dilanjutkan Sehingga 13 Januari 2017
Tempoh Permohonan BR1M 2017 Dilanjutkan Sehingga 13 Januari 2017
Haritu pun saya lupa sangat nak mohon BR1M 2017. Walhal saya dah buat entri tentang BR1M 2017, tapi diri sendiri lupa nak buat haha sebab asyik tangguh-tangguh kan. Tapi, nasib baik saya sempat mohon BR1M 2017 secara Online pada 30 Disember 2016. Pheww~

So, pada sesiapa yang mungkin busy sangat hujung-hujung tahun yang lepas.. Boleh la mohon sekarang. Jangan tangguh-tangguh tau sampai terlepas 13 Januari 2017. Kanggg merana badan.

Tempoh Permohonan BR1M 2017 Dilanjutkan Sehingga 13 Januari 2017
Tempoh Permohonan BR1M 2017 Dilanjutkan Sehingga 13 Januari 2017
(full) Maklumat Terkini Tentang BR1M 2017: link

Kriteria / Syarat Kelayakan BR1M 2017 : link

Jadual dan Tarikh Peringkat Pembayaran BR1M 2017link

Semakan Status Permohonan BR1M 2017link

Cara Membuat Permohonan Baharu secara Online e-BR1M 2017: link

Sistem Aplikasi Permohonan Pendafataran Baru BR1M 2017 (isi borang secara online) : link

(download) Borang Permohonan Baru BR1M 2017 (isi borang secara manual) : link 

Jadual Pembukaan Kaunter BR1M 2017 di semua cawangan Lembaga Hasil Dalam Negeri (LHDNM):

jadual pembukaan kaunter br1m 2017
Jadual Pembukaan Kaunter BR1M 2017 di semua cawangan LHDNM
Maklumat lanjut atau sebarang pertanyaan boleh hubungi:

LHDNM : 1-800-88-2716
Kementerian Kewangan : 03-8882 4565 / 4566
Email : br1m@treasury.gov.my

Atau, boleh berhubung terus ke cawangan / pusat khidmat / UTC HDNM yang berdekatan.

Goodluck!

p/s: Biobax Cool Theraphy adalah fast relief spray yang diperbuat daripada 100% bahan organik. Hanya spray dan sapu sahaja. Berkesan melegakan sakit pinggang, sakit belakang, sakit lutut, sakit pinggul, kebas-kebas, kejang, lenguh-lenguh, sakit segugut, selsema, terseliuh, resdung, tergeliat urat, gout, slip disc, gusi bengkak. RM80 termasuk postage untuk 1 botol. RM150 untuk 2 botol. Testimoni berkesan boleh tengok (klik) di SINI

Sesiapa yang nak beli Biobax atau nak jadi dropship/agen/mini stokis Biobax, boleh whatsapp saya 0172008642 (Sayidah).

biobax
Biobax Cool Theraphy

You May Also Like

5 comments

  1. dah daftar tapi nak kena submit dokumen tu yang leceh, nak kena pergi LHDN pun makan masa

    ReplyDelete
    Replies
    1. so, better daftar secara online. senang je. tak payah pergi ke LHDN hehe

      Delete
  2. sempat lagilah mohon pada yang berkelayakkan..

    ReplyDelete
  3. taun lepas tak igt langsung sal brim ni ..naseb baik adik yg tolong updatekan..dah kayo beno agaknya..kahkah

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahah adoii nasib baik adik jadi penyelamat. heee

      Delete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p