Search This Blog

Vivix Shaklee Menyembuhkan Penyakit Gout, Buah Pinggang, Slip Disc &Diabetes!

By 10:00:00 AM , , ,

1. Gout

"Ayah menderita gout berpuluh tahun. Pain killer dan ubat gout peneman setiap hari. Salab makan sikit je mesti gout datang. Jalan sampai memapah dinding T-T

Tapi sejak amalkan vivix satu sudu kecil setiap hari, Alhamdulillah tak ada lagi gout menjengah. Yang bestnya boleh tinggalkan dah ubat gout dan painkiller yang dah bertahun ambik tu. Dan ayah dah boleh makan makanan kegemaran semula! Syukur Alhamdulillah"

Vivix Shaklee Menyembuhkan Penyakit Gout, Buah Pinggang, Slip Disc &Diabetes!
Vivix Shaklee Menyembuhkan Penyakit Gout
2. Sembuhkan Gout dengan Vivix

"Actually customer saya ni dah makan vivix sebotol bulan lepas because gout dan dia sangat berpuas hati.. dulu bila kena gout dia sampai kena guna wheel chair tapi sekarang dah tak payah guna wheelchair dah. Tu yang dia repeat 7 terus. :)"

Vivix Shaklee Menyembuhkan Penyakit Gout, Buah Pinggang, Slip Disc &Diabetes!
Vivix Shaklee Menyembuhkan Penyakit Gout
3. Buah pinggang semakin baik..Dialisis dibatalkan!

"Saya adalah salah seorang prsakit buah pinggang yang kronik sebelum ni. Doktor kata kedua-dua buah pinggang saya dah kecut dan berlubang-lubang. Doktor syorkan kepada saya supaya dibuat rawatan dialisis. Tetapi saya tidak setuju dengan rawatan tersebut.

Dalam masa 10 hari saya dimasukkan dalam wad. Berat badan saya dah kurang 17kg. Saya mintak keluar dari hospital.

Dan dalam diam-diam saya cuba makan vivix. Ubat hospital yang dibekalkan saya hanya makan sekali sekala je. Hari jumaat lelas 19/06/2015 saya jumpa doktor pakar kat hospital dan mengatakan buah pinggang saya dah ada perkembangan yang baik dan tak perlu buat rawatan dialisis."

Vivix Shaklee Menyembuhkan Penyakit Gout, Buah Pinggang, Slip Disc &Diabetes!
Vivix Shaklee Menyembuhkan Penyakit Buah Pinggang
4. Buang angin & keluar kahak (resdung)

"Masa ambik vivix, buang angin best. Badan pun rasa ringan. Yang ada resdung macam kak ni keluar kahak dan selesa untuk tidur."

Vivix Shaklee Menyembuhkan Penyakit Gout, Buah Pinggang, Slip Disc &Diabetes!
Vivix Shaklee Menyembuhkan Penyakit Gout, Buah Pinggang, Slip Disc &Diabetes!
5. Slipped disc dah boleh main badminton!

"Aku pun nak cerita la juga pengalaman minum Vivix ni. Sept 2014, hasil pemeriksaan MRI di hospital KPJ Kajang. Doktor kata aku ada slip disx, kesan terjatuh 3 bulan sebelumnya.

Dah alang-alang jadi ahli ni, kena pulak tengah promosi Vivix bulan Julai baru baru ni kan. Ku tutup la mata beli sebotol.

Alhamdulillah sampai ke hari ni rasa ngilu, sakit kat tulang belakang tu dah tak terasa lagi. Dah boleh main badminton ni. Yang paling syok masa balik beraya makcik-makcik complain dah kurus."

Vivix Shaklee Menyembuhkan Penyakit Gout, Buah Pinggang, Slip Disc &Diabetes!
Vivix Shaklee Menyembuhkan Penyakit Slip Disc 
6. Good news - mak tak perlu buat rawatan dialisis!

"Harini dapat good news. Mak saya maybe tak kena dialisis. Dr check darah harini. Everything normal. Dr tanya makcik makan apa. Mak tak jawab tapi mak minum vivix la. 5 hari dah minum Alhamdulillah.

Masa Dr check mula-mula tu..result buah pinggang mak.. ada pada tahap 4. Memang teruk Dr jatam tak ada pilihan memang kena dialisis. So, setakat ni mak dah buat dialisis air sementara sekali.. ikut perut.

Last week first time dialisis darah ikut tengkuk..sebab nak tunggu buat tapak lambat. So terpaksa buat juga ikut tengkuk temporary. Harini sepatutnya kena buat dialisis juga tapi before buat Dr check darah dulu.

Terkejut Dr. Result okay so harini tak payah buat dialisis. Tapi Dr nak monitor juga lagi. So next week selasa kena check darah lagi. Hopefully continue ok."

Vivix Shaklee Menyembuhkan Penyakit Gout, Buah Pinggang, Slip Disc &Diabetes!
Vivix Shaklee Menyembuhkan Penyakit Buah Pinggang
7. Bacaan Gula (Diabetes) & Dialisis buah pinggang turun

"Baru habis 1 botol. Masuk botol kedua. Saya bagi test bapa saya sebab diabetes dan buah pinggang. Alhamdulillah bacaan gula bapa saya turun dan normal sudah. Tu bacaan dialisis pun turun sudah. Tapi saya lupa sudah dari berapa ke berapa"

Vivix Shaklee Menyembuhkan Penyakit Gout, Buah Pinggang, Slip Disc &Diabetes!
Vivix Shaklee Menyembuhkan Penyakit Diabetes!
Bulan Januari ni ada promosi Shaklee Vivix tau!

Vivix Shaklee Menyembuhkan Penyakit Gout, Buah Pinggang, Slip Disc &Diabetes!
harga vivix shaklee
Harga biasa 1 botol Vivix adalah RM503 + postage RM10.50. So, kalau 2 botol RM1060 + postage RM10.50.

Tapi untuk promosi kali ni, harga Vivix untuk 2 botol hanya RM956.65! + FREE Postage + dapat free membership + cash back bonus RM36. Jimat berganda-ganda! Jom cepat grab harga promosi ini!

Sesiapa yang berminat untuk beli Vivix, jangan segan segan whatsapp saya di 0172008642. Akan saya reply whatsapp anda within 12 hours :)

Selamat sihat! :)

You Might Also Like

0 comments

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p

Newsletter

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di sayidahnapisah65@gmail.com.

[PENAFIAN] www.sayidahnapisah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.