CONTEST | MENANGI PERCUTIAN KE SURIA RESORT

by - February 01, 2017

CONTEST | MENANGI PERCUTIAN KE SURIA RESORT


CONTEST | MENANGI PERCUTIAN KE SURIA RESORT
KLIK BANNER UNTUK JOIN

Tarikh akhir penyertaan: 7 Februari 2017

kenapa anda nak bercuti di Suria Resort?


Pertama, sebab saya teringin nak bawa umi abi pergi bercuti ke mana-mana tempat dengan hasil dari titik peluh saya bina blog sayidahnapisahdotcom ni. Kedua, sebab saya dah pun ushar website Suria Resorts & Hotels di www.suriaresorts.com. And the only thing saya boleh katakan - "Perghhhhhhhhhhhhh DAEBAK HEBAK!" And now, tell me.. Siapa laaa yang tak nak pergi bercuti ke tempat yang menarik, tertarik, indah, menawan dan menenangkan seperti Suria Resort tu? NO ONE I think. Tapi yang pasti, saya bukan orang yang tergolong dalam golongan TAK NAK tu hehehe.

You May Also Like

4 comments

  1. wah ari ni da due date tu., all the best tau =D

    ReplyDelete
  2. hehehe.. tq awak sebab sudi join ^^ save the date 7/2/2017

    http://www.syahirahvaliant.com/2017/01/senarai-peserta-menangi-percutian-ke.html

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p