Search This Blog

CONTEST | MENANGI PERCUTIAN KE SURIA RESORT

By 8:00:00 AM

CONTEST | MENANGI PERCUTIAN KE SURIA RESORT


CONTEST | MENANGI PERCUTIAN KE SURIA RESORT
KLIK BANNER UNTUK JOIN

Tarikh akhir penyertaan: 7 Februari 2017

kenapa anda nak bercuti di Suria Resort?


Pertama, sebab saya teringin nak bawa umi abi pergi bercuti ke mana-mana tempat dengan hasil dari titik peluh saya bina blog sayidahnapisahdotcom ni. Kedua, sebab saya dah pun ushar website Suria Resorts & Hotels di www.suriaresorts.com. And the only thing saya boleh katakan - "Perghhhhhhhhhhhhh DAEBAK HEBAK!" And now, tell me.. Siapa laaa yang tak nak pergi bercuti ke tempat yang menarik, tertarik, indah, menawan dan menenangkan seperti Suria Resort tu? NO ONE I think. Tapi yang pasti, saya bukan orang yang tergolong dalam golongan TAK NAK tu hehehe.

You Might Also Like

4 comments

  1. wah ari ni da due date tu., all the best tau =D

    ReplyDelete
  2. hehehe.. tq awak sebab sudi join ^^ save the date 7/2/2017

    http://www.syahirahvaliant.com/2017/01/senarai-peserta-menangi-percutian-ke.html

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p

Newsletter

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di sayidahnapisah65@gmail.com.

[PENAFIAN] www.sayidahnapisah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.