GIVEAWAY : INI BLOG SIAPA?

by - February 08, 2017

GIVEAWAY : INI BLOG SIAPA?


GIVEAWAY : INI BLOG SIAPA?
KLIK BANNER UNTUK JOIN

Tarikh akhir penyertaan: 13 Februari 2017

Teringat lagi scene Goblin dalam banner atas ni. Kelakar betul Lee Dong Wook haha. 

Okay fokus pada apa yang diminta oleh pengajur Giveaway ini. Beliau meminta untuk "perkenalkan secara ringkas mengenai diri awak". Okay sayidah. Secara RINGKAS tau. Bukan panjang berjela macam petang tadi haha. 

Nama? Sayidah Napisah

Nak panggil apa? sayidah / kakcik / kecik / kc / si comel (okay ni tipu kekeke)

Umur? (100-76) tahun *ohmai makin tua dah Sayidah ni*

Lahir? Ulu Kinta, Perak

Tinggal sekarang di? Seremban

Masih belajar? nope. Baru je graduate (degree in Major Mathematics) bulan 10 tahun 2016 di UPM.

Buat apa sekarang? jadi tutor Maths&Addmaths di rumah + freelance editor Maths&Addmaths under Oxford Fajar + dropshipper Biobax + update blog everyday.

Kelemahan? buat kerja last minute, suka bertangguh kerja, tak suka makan sayur

Kelebihan? cepat buat kerja, ada misi visi kerja yang jelas, peramah, pandai maths

Passion? matematik, blog, Korean dramas + idol group Korea BTS, makanan, muzik, books + novel

Paling tak suka bila? orang memperkecil-kecilkan kemampuan orang lain

Paling gembira bila? dapat buat umi abi gembira, spend time with family, students faham dan praktikkan apa yang saya ajar, UV PV blog mencanak naik

Suka warna apa? coklat + pink + putih cream

Gitar atau piano? piano

Benda yang paling teringin nak buat? travel

Impian? hantar umi abi pergi haji/umrah, melancong ke luar negara

Okay, itu sahaja secara 'ringkas' nya tentang diri saya hehe.

Tag blogger: Kak Nani, Kak Sue, Kak Mya

You May Also Like

10 comments

  1. hehe seronok baca Q&A dia hikhik. goodluck :)

    singgah isi tabung. elsa ada cerita baru :) http://elsaalicious.blogspot.my/2017/02/lagu-nostalgia-pilihan-elsa-kisah.html

    ReplyDelete
  2. semoga berjaya....tak sangka kita sama bab makan sayur...tapi dulu...sekarang dah makan hehehe

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum. Blogwakling mencari give away. Terserepak blog awak. Tertarik dengan "freelance editor Maths&Addmaths under Oxford Fajar"
    samalah kita... selamat berkenalan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumussalam. Wahh iyekee. selamat berkenalan :D

      Delete
  4. Dah macam zaman dulu punya buku biodata ni KC, hahahaha. All the best giveaway.

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang tu tujuannya. nak buat macam biodata dulu2 kita buat kan time sekolah rendah ahhaa.

      Delete
  5. selamat bersegmen..best gak gini, boleh berkenalan dengan pemilik blog

    ReplyDelete
  6. tu dia... kalau tanya lagi memang nak kena cepuk kihkihkih :D salam kenal kakchik

    ReplyDelete
    Replies
    1. kannn. cepuk kuat kuat hahaha. selamat berkenalan :)

      Delete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p