Search This Blog

Milagro Coffee Kopi Patawali : Penawar Kencing Manis & Darah Tinggi

By 10:02:00 AM ,

Orang kata.. herba Patawali ni pahit sangat bila dimakan begitu sahaja. Pahit yang berkhasiat lah. Tapi idok le teman nak minum/makan pahit-pahit ni. Mujur ada Milagro Coffeee, Kopi Patawali yang merupakan produk minuman kesihatan yang diadun dari herba patawali + biji kopi. Tak pahit, sedap dan penuh dengan khasiat! Milagro Coffee ni baru je keluar di pasaran Malaysia dan makin mendapat tempat di hati netizen.

Milagro Coffee Kopi Patawali : Penawar Kencing Manis & Darah Tinggi
Milagro Coffee Kopi Patawali : Penawar Kencing Manis & Darah Tinggi
Milagro Coffee dibuat daripada pracampuran terbaik biji kopi Arabica dengan rasa yang lembut dan sensasi aromatiknya diadun bersama biji kopi Robusta yang mempunyai rasa pahit yang asli. Krimer yang halus dan gula yang dicampur dengan kuantiti herba Patawali, halia, lada hitam, dan garam gunung yang tepat menjanjikan keunikan rasa yang mengasyikkan.

Milagro Coffee Patawali : Penawar Kencing Manis & Darah Tinggi
Milagro Coffee Kopi Patawali
Kajian Saintifik Patawali (Tinospora crispa) telah dijalankan di Fakulti Sains Kesihatan UiTM Puncak Alam. Hasil penyelidikan ini dikomersialkan bersama adunan herba terpilih menjadi minuman yang berkhasiat dan bermutu tinggi.

Milagro Coffee Patawali
Milagro Coffee Kopi Patawali : Penawar Kencing Manis & Darah Tinggi
Manfaat Herba Patawali

+ tinggi antioksidan
+ meredakan keradangan
+ merendahkan risiko menghidapi kencing manis (jenis II)
+ merendahkan kandungan gula yang tinggi di dalam diabetes (jenis II)
+ memulihkan tenaga & meningkatkan kekuatan dalaman

Milagro Coffee Patawali
Milagro Coffee Kopi Patawali

Khasiat dan Kelebihan Milagro Coffee, Kopi Patawali


1. Milagro Coffee Patawali mencegah serta mengawal

+ kencing manis
+ darah tinggi
+ sakit sendi
+ anti kanser
+ keradangan
+ demam malaria

2. Tinggi antioksidan

3. Menguatkan saraf dan sistem pertahanan tubuh badan

4. Mengembalikan tenaga dengan segera

Bagi perempuan mengandung dan orang yang menghidap diabetes, boleh je minum Milagro Coffee ni. Minum la sebanyak mana pun tidak menjadi masalah. Kerana Milagro Coffee ini tiada kafein. Malah, membantu mengawal gula dalam darah. So, don't worry.

Milagro Coffee Kopi Patawali : Penawar Kencing Manis & Darah Tinggi
Milagro Coffee Kopi Patawali : Penawar Kencing Manis & Darah Tinggi

Milagro Coffee Kopi Patawali : Penawar Kencing Manis & Darah Tinggi
Milagro Coffee Kopi Patawali : Penawar Kencing Manis & Darah Tinggi
Apa Lagi Kelebihan Milagro Coffee?

Milagro Coffee juga dapat membantu menyelesaikan:

+ masalah rabun dekat dan jauh
+ hampir buta akibat saraf
+ masalah rabun disebabkan kencing manis
+ menguatkan saraf mata yang lemah disebabkan oleh pembedahan dan laser
+ mencairkan selaput lendir (katarak) pada mata
+ masalah eye bag dan silau mata yang serius

Milagro Coffee Kopi Patawali
sedapnyaaa Milagro Coffee Kopi Patawali! saya dah cuba, anda pula?

Testimoni Berjaya Selepas Mengamalkan Milagro Coffee, Kopi Patawali

testimoni milagro coffee
testimoni milagro coffee #1

testimoni milagro coffee
testimoni milagro coffee #2

testimoni kopi patawali
testimoni milagro coffee #3

kopi patawali
testimoni milagro coffee #4
milagro coffee
testimoni milagro coffee #5


Agen dan stokis Milagro Coffee diperlukan!

Antara bonus menarik menanti para agen&stokis Milagro Coffee:

+ Mendapat komisen yang agak lumayan untuk setiap kotak yang dijual
+ 3 kali seminar di Facebook, Instagram & marketing percuma di hotel setiap tahun
+ bonus yang lumayan termasuk pakej umrah

agen dan stokis milagro coffee
maklumat nutrisi Milagro Coffee Kopi Patawali
Harga bagi 1 kotak (1 kotak Milagro Coffee ada 20 sachet) adalah RM55 + postage RM8 (Semenanjung Malaysia), RM60 + postage RM10 (Sabah Sarawak).

Berminat nak beli Milagro Coffee atau mahu jadi agen/stokis Milagro Coffee atau ada sebarang pertanyaan segera?
Hubungi/whatsapp saya di 0172008642 (sayidah). Saya akan respond message anda as soon as possible.

milagro coffee
Milagro Coffee mmm... sedap ekk...
Maklumat lanjut tentang Milagro Coffee:

Alamat HQ: No 6 Space U8 Persiaran Pasak Bumi Tamam Bukit Jelutong, Seksyen U8, Shah Alam 40150
No telefon: 0172008642

#milagrocoffee #review #malaysianblogger #milagrocoffemalaysia #milagromalaysia #sabah #sarawak #produkjohor
#mmmsedapekk
#milagrocoffeepenawarkencingmanis
#alahan
#awetmuda
#instabruneipromotes
#brunei
#iklanbrunei

You Might Also Like

11 comments

  1. Sedapkan Milagro Coffee ni.... Selain dari tu baik jugak untuk kesihatan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. sedap sangat kak efa milagro coffee ni. memang recommended :)

      Delete
  2. Macam sedap je, Kalau orang tua yang ada penyakit kencing manis boleh tak minum ya?

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang sedap cik. boleh cik. mak saya umur 52 tahun menghidap kencing manis minum Milagro Coffee ni.

      jika berminat nak beli, boleh whatsapp saya 0172008642 :)

      Delete
  3. Amboi panjangnya entry KC..berpeluh akak baca..sib baik dh minum milagro coffee ni

    ReplyDelete
  4. Mmg byk manfaat minum kopi milagro ni..bkn sekadar kopi biasa..

    ReplyDelete
  5. akak pun minum jugak Milagro coffee ni. Sedap dan bertambah aktif sejak amalkannya.

    ReplyDelete
  6. pagi-pagi pekene secawan mmg tak mengantuk dah... cergas sampai petang

    ReplyDelete
  7. Kak Sue pun cuba minum Milagro Coffee nie..memang elok :)

    ReplyDelete
  8. sana sini promote..kita tengok pun mcm best je

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p

Newsletter

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di sayidahnapisah65@gmail.com.

[PENAFIAN] www.sayidahnapisah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.