taip delete taip delete taip delete

by - February 08, 2017
Tak tahu nak buat entri apa sebenarnya, tu taip delete taip delete taip delete sampai satu jam bertapa depan laptop haha. Idea nak buat entri tu ada, cuma blur dan serabut sebab ........... tak tahu nak publish entri mana satu dulu. Maksudnya, tak tahu masa yang sesuai untuk publish entri. 

Too much thinking cenggini la jadinya. Too complicated.

taip delete taip delete taip delete

Banyak berfikir tapi tak mulakan sebarang tindakan dan gerakan. Hasilnya .. banyak perkara yang terbantut. Terencat. Ditambah pula dengan gangguan sekeliling. Arghhhh. 

Okay bersabar sayidah, tarik nafassss~

Okay.. kebiasaannya kan, pagi-pagi nak dekat tengahari ni .. orang biasa suka baca entri jenis yang macam mana ek? 

Atau kalau petang-petang orang lebih suka baca entri santai atau macam mana?

Pada waktu malam pula orang lebih syorkan jenis entri yang macam mana? Fakta atau perbincangan atau macam mana?

Ermm ermm.. *still thinking*

You May Also Like

5 comments

  1. Kak Ana prefer entri yang santai. Tak kisah tajuk apa pun.
    Have a nice day Sayidah ❤

    ReplyDelete
    Replies
    1. oh yeke. sama lah hehe. thankyou beri pendapat. have a nice day too <3

      Delete
  2. lepas dapat jawapan semua yang you tengah fikir tu, gitau dekat blog yer, nanti i baca, i pun tengah fikir gak ni,,haha tak dapat2.,hahaha

    ReplyDelete
  3. hihi susah gakkk nak cari idea ni kannn. kdg bila taip delete taip delete ni pun blh buat fedup jugakkk huhuhu. sy lebih prefer baca entri personal sebenarnya. enjoy reading tentang life journey org.

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p