Search This Blog

Feedback customer Biobax #2: masalah hidung anak tersumbat hilang!

By 3:00:00 PM ,

"BIOBAX MEMANG SANGAT-SANGAT MEMBANTU SAYA 1 KELUARGA" - Pn.Misnah

Husband beliau sakit/lenguh kat pinggang & badan sebab buat kerja berat. Anak beliau pula batuk,selsema & nak demam. Bila sapu minyak Biobax, alhamdulillah kesannya sangat positif! Effective!

Jom ushar full testimoni dari Puan Misnah ni.

Masalah Hidung Anak Tersumbat Hilang!


Feedback customer Biobax #2: masalah hidung anak tersumbat hilang!
Feedback customer Biobax #2: masalah hidung anak tersumbat hilang! [gambar sekadar hiasan]
Just nak share.. 2,3 hari lepas anak dapat batuk selsema.. Time tu pun husband beritahu sakit/lenguh kat pinggang dan badan sebab buat kerja berat. Nak dijadikan cerita, saya sembur lah biobax kat husband sebab malas nak urut dia.

After tu husband respons.. cuba sapu kan kat anak sikit minyak spray tu. Boleh ke? Sebab dia rasa lega sampai hidung pun lapang

Saya pun ambil saki baki yang meleleh kat tepi-tepi botol dan sapu kan kat anak. Tahu apa jadi? Daripada anak asyik nak tidur sebab dah nak demam masa tu, lepas bangun tidur tu.. hidung tak sumbat dah & tak jadi demam. Happy la kan! Ni tinggal batuk je lah. 

Terima kasih sangat, biobax memang sangat-sangat membantu saya satu keluarga.
<3 biobax.="" font="">

biobax berkesan tak
Biobax Cool Theraphy (Spray)
Whatsapp/hubungi 0172008642 (Sayidah) untuk order Biobax atau berminat mahu menjadi dropshipper/agen/mini stokis Biobax :)
+ saya boleh COD Biobax Seremban.

#biobax
#testimonibiobax


Bacajuga:

You Might Also Like

0 comments

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p

Newsletter

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di sayidahnapisah65@gmail.com.

[PENAFIAN] www.sayidahnapisah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.