Giveaway by Lyana Ishak & Eyja Masliza

by - March 30, 2017

Giveaway by Lyana Ishak & Eyja Masliza


Giveaway by Lyana Ishak & Eyja Masliza
KLIK BANNER UNTUK JOIN

Tarikh akhir: 4 April 2017


Mudah je syarat-syaratnya, 30 saat je dah siap (kalau nak buat yang wajib SAHAJA la hehe). Tapi saya buat semua yang OPTIONAL juga kecuali tag kawan-kawan tu. Sebab saya nak tag semua blogger hahaha.

Jom join uols GA ni! :)

You May Also Like

4 comments

  1. Hello! :) Blog Eyja datang gedebuk kat sini.
    Terima kasih sudi join Giveaway by Lyana Ishak & Eyja Masliza.
    Eyja dan Yana sangat-sangat menghargainya :*

    Ni link senarai peserta, boleh check nama ya? Dan selamat berblogwalking! :*

    http://www.blogeyja.com/2017/03/senarai-peserta-giveaway-by-lyana-ishak.html

    Pst: kami reveal hadiah dalam post tersebut ;)

    ReplyDelete
  2. hi singgah dari GA yang sama
    http://msvelentine.blogspot.my/2017/03/giveaway-by-lyana-ishak-eyja-masliza.html
    good luck

    ReplyDelete
  3. Good luck!
    Singgah join GA yang sama

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum.. BLOG EYJA dah keluarkan keputusan pemenang bagi Giveaway Lyana Ishak & Eyja Masliza. Boleh semak keputusan kat sini

    http://www.blogeyja.com/2017/04/pemenang-pemenang-giveaway-by-lyana.html

    Semoga andalah pemenang yang kami cari. Terima kasih sudi join. Mohon maaf sekiranya ada salah silap. :)

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p