Search This Blog

GIVEAWAY PRE-LOVED BUKU 2017

By 8:00:00 PM

GIVEAWAY PRE-LOVED BUKU 2017


GIVEAWAY PRE-LOVED BUKU 2017
KLIK BANNER UNTUK JOIN

Tarikh tamat : 4 Mac 2017


2 buku pilihan:
Selumbar 
Rehabilitasi

Saya nak menang buku Selumbar kerana... saya dan mak saya dan kakak ipar saya suka Novel FIXI. Memang kalau pergi kedai buku, pergi kat bahagian FIXI (& seangkatan dengannya) dulu sebab suka novel-novel terbitan FIXI (dan seangkatan dengannya) hehe. Saya pilih Selumbar instead of Paranoia sebab bak kata Kimchaa, kalau baca Paranoia tanpa baca Paranormal, cerita nya agak boring. So, I don't want. Lagipun, saya baca sinopsis Selumbar dua ayat teratas (because I don't like spoiler) agak menarik. So, thats why I want to win Selumbar ;)

Saya nak menang buku Rehabilitasi kerana... saya sangat suka dengan Faiz Ibrahim. Eh eh bukan suka dia. Tapi suka dan admire dengan kata-kata dia hehe. Sangat bersahaja + mendalam menusuk ke jiwa raga + dekat dengan diri sendiri + kena dengan situasi sendiri. So, memang teringin sangat nak baca buku Faiz Ibrahim. Tak pernah lagi baca buku dia. Biasa baca tweet-tweet dia je. :)

Okay done kimchaa sayang! :P

You Might Also Like

3 comments

  1. terima kasih sebab join GA :) . minta maaf sebab lambat umum pemenang :) Petang @ Malam nih, saya update pemenang ye :)

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p

Newsletter

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di sayidahnapisah65@gmail.com.

[PENAFIAN] www.sayidahnapisah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.