Tak ada idea nak beri hadiah apa? Ni ada cadangan..

by - March 02, 2017
Selain daripada "nak makan mana?", antara soalan yang boleh dikategorikan susah dalam dunia ni adalah nak beri hadiah apa? Walaupun dah fikir tujuh hari berturut dan search kat Internet apa hadiah untuk lelaki / hadiah untuk perempuan / hadiah untuk ibu / hadiah untuk ayah / hadiah untuk orang tua / hadiah untuk pengantin / hadiah untuk sahabat/ hadiah untuk ibu mengandung.. tapi masih.. masih tak ada idea nak beri hadiah apa! =.=


Tak ada idea nak beri hadiah apa?


Tak ada idea nak beri hadiah apa?
Tak ada idea nak beri hadiah apa? Ni ada cadangan..

Nak pergi wedding kawan / saudara / jiran.. tapi tak ada idea nak beri hadiah apa eh?

Nak menghadiri majlis menyambut birthday bestfriend.. tapi hadiah tak sediakan lagi ni! Acamno?

Birthday mak/ayah nak dekat dah ni.. tapi buntu tak tahu hadiah apa mereka suka?

Anniversary atuk/wan/tok/opah minggu depan.. adoyaii hadiah apa yang sesuai nak bagi ni?

Kakak/kak ipar baru selamat melahirkan anak.. tapi tak tahu nak beri hadiah apa untuk celebrate?

Nampak parents sakit-sakit belakang, sakit lutut, lenguh-lenguh bahu.. kesian rasanya. Tapi tak tahu nak tolong macam mana?

Kesiannya si isteri mengandung selalu sakit belakang, sakit pinggang dan mengadu sakit kaki & sakit peha terutamanya pada waktu malam (semasa tidur). Si suami pun jatuh simpati & mahu beri hadiah yang dapat melegakan sakit-sakit si isteri. Tapi hadiah apa yang sesuai ye?

Abang/suami penat berkerja dari pagi hingga malam tanpa rehat.. haih tapi tak tahu nak bantu macam mana bila mereka mengadu lenguh-lenguh badan?

Isteri penat menguruskan rumah dari A to Z.. si suami rasa nak beri hadiah untuk si isteri tapi tak ada idea nak beri apa?

Hari jadi pasangan makin dekat dah ni. Hadiah tak beli lagi ni. Agak-agak pasangan suka hadiah apa ye?

Tengok si dia aktif bersukan, selalu sakit lutut/sakit kaki/sengal badan/sakit otot/terseliuh/cramp semasa atau selepas bersukan/workout.. hmm nak beri hadiah apa ye untuk si dia yang suka bersukan nii?

JAWAPANNYA: BIOBAX COOL THERAPHY!


cadangan list hadiah
biobax cool theraphy
Beli lah biobax untuk insan yang tersayang pada hari bahagia mereka atau ketika mereka sedang mengalami sakit-sakit atau niat untuk menggembirakan mereka.

Sebab apa biobax?

BIOBAX ni berfungsi untuk kelegaan segera, sakit-sakit biasa, sakit otot dan sendi yang biasa seperti:
+ sakit belakang
+ ketegangan
+ terseliuh
+ lenguh-lenguh
+ selsema/resdung

Hanya spray & sapu sahaja. Biobax 100% organik. So don't worry be happy. No side effect.


hadiah biobax
Tak ada idea nak beri hadiah apa? Beli lah biobax!
Berapa harga?

RM80 untuk 1 botol, RM150 untuk 2 botol, RM225 untuk 3botol. Harga dah termasuk postage.

1 botol biobax 50 ml. Tahan selama 3-4 bulan sebanyak 500 semburan.

Berminat nak beli Biobax?

Boleh order kat saya. Whatsapp/hubungi saya di 0172008642. Saya akan balas as soon as possible.

Mahu menjadi dropshipper/agen/mini stokis Biobax?

Boleh boleh. Dapat untung RM20/botol jika jadi dropshipper Biobax. Jika jadi agen/mini stokis Biobax pula, boleh kaut keuntungan sehingga RM38/botol. Haaa best kan? Siapa yang berminat, boleh whatsapp saya 0172008642.

You May Also Like

3 comments

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p