Search This Blog

cantiknya lahai Nora Danish berhijab putih

By 5:54:00 PM

4 muka artis yang paling saya suka tengok muka mereka (tapi tak ada la minat sangat pun dengan artis tersebut, biasa-biasa je hehe):- Nora Danish, Diana Danielle, Memey Suhaiza & Emma Maembong. Suka tengok muka empat artis ni. Softt je. Bila senyum tu, nampak manis sangat. Natural beauty. Walaupun Emma Maembong make up tebal, tapi saya pernah nampak bare face beliau. Cun je hehe.

Memandangkan saya follow Nora Danish di Instagram (IG), lalu seketul gambar dari IG beliau lalu di timeline den semalam (7 April 2017). Gambar dari Majlis Doa Selamat Neno. Haaa apakebenda pula neno tu? NeNo = Ned + Nora. NN gituww~


cantiknya lahai Nora Danish berhijab putih


Okay, kisahnya sekarang ni.. NoraDanish berhijab berwarna putih is soooooooooooo beautiful! Ohmaiheartttt. Melting den tengok Nora senyum dalam tudung putih belit belit tu. Cantik cun lawa manis comel arghhhhhh! 
**Okay tenang sayidah tenang haha.

Nora Danish berhijab
cantiknya lahai Nora Danish berhijab putih

family nora danish
family Nora Danish & Ned

nora danish bertudung
cantiknya lahai Nora Danish berhijab putih

suami nora danish
Nora Danish dan suami

nora danish
cantiknya lahai Nora Danish berhijab putih

happy family nora
Happy Family ~

gambar nora danish

anak nora danish
Nora Danish dengan anak beliau

nora dan suami

nora danish mak
mak kandung dan mak mentua Nora Danish

sweet Nora danish
cantiknya lahai Nora Danish berhijab putih

nora danish ned
Semoga perkahwinan Nora Danish & Ned berkekalan bahagia hingga ke Jannah amin~
tudung Nora Danish
cantiknya lahai Nora Danish berhijab putih

Ada sesetengah gambar nampak Nora Danish macam Song Ji Hyo kan? Song Ji Hyo bertudung haha. Comel sangat adehhh.


(semoga NoraDanish mendapat hidayah one fine day nanti untuk berhijab dengan sempurna amin~)

Kbai!

biobax
biobax penawar sakit belakang, sakit pinggang, sakit lutut, sakit kaki, lenguh  badan, selsema, gout dan macam macam lagi! whatsapp 0172008642 (sayidah) jika berminat untuk beli :)


You Might Also Like

4 comments

  1. airah pun ada tgk gmbr ni di ig sbb follow nora danish jugak.serius lawa. lagi2 semua sedondon pakai putih.

    ReplyDelete
  2. buat benda baik.. opcoz makin comeey =)

    ReplyDelete
  3. wow cantiknya pakai tudung putih

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p

Newsletter

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di sayidahnapisah65@gmail.com.

[PENAFIAN] www.sayidahnapisah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.