HCube Shop: "Your Halal and Healthy Hub"

by - April 13, 2017
Zaman la ni sana sini jual produk. Produk kesihatan ada. Produk kecantikan pun banyak. Kadang-kadang tu naik risau sebab tak tahu mana satu yang boleh dipercayai, mana satu yang harus dibeli. Plus, dengan banyak kes pelanggan yang telah tertipu dengan helah fake 'seller' membuatkan saya lebih berhati-hati bila shopping certain produk. Nasib baik la saya ada jumpa satu website ni ~ babiesblinkbeauty.blogspot.com, HCube Shop - pengedar/pemborong/dropship/stokis/agen Produk Kecantikan Kesihatan Kosmetik! Tertarik dengan slogan HCube Shop: "Your Halal and Healthy Hub", saya pun explore dengan lebih mendalam.

hcube shop
HCube Shop: "Your Halal and Healthy Hub"

HCube Shop: "Your Halal and Healthy Hub"


Di babiesblinkbeauty.blogspot.com ni, kita mempunyai kelebihan untuk membeli pelbagai produk hanya dari satu laman web e-dagang. Beritahu je what kind of product we want. Semua ada di HCube Shop. Produk mencerah, memutih, melembab, merawat wajah, menghilangkan jerawat, parut, produk kurus/slimming/detox, produk tambah berat badan, produk skincare (single, set lengkap), produk kosmetik/makeup/solekan, produk supplement (candy/jelly/lain-lain), produk supplement (serbuk/minum/kapsul/tablet), hcube car rental dan banyak lagi!

Antara produk hot yang dijual di HCube Shop:


hcube shop workstation

Okay so, right now we know the fact that HCube Shop adalah satu kedai yang menjual pelbagai produk kecantikan kesihatan terkini dengan harga murah dan original kan? Tapi the question is.. apakah website HCube Shop boleh dipercayai? Mengapa kita perlu beli produk di HCube Shop? Apakah kelebihan dan keistimewaan HCube Shop?

++ babiesblinkbeauty.blogspot.com (blog HCube Shop) adalah laman web yang dimiliki oleh syarikat  HCUBE RESOURCES (AS0354878-P), sebuah syarikat yang berdaftar dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) dan entiti e-dagang yang menjalankan perniagaan runcit secara online dan beroperasi di Kuala Lumpur, Malaysia.

++ Produk-produk yang terdapat di HCube Shop mendapat kelulusan KKM (Kementerian Kesihatan Malaysia) & dijamin HALAL

++ HCube Shop menjual produk kecantikan kesihatan dengan HARGA MURAH, ORIGINAL & BERKUALITI

++ HCube Shop amat menitikberatkan kualiti dan keselesaan pelanggan ketika berurusan kerana kepuasan pelanggan adalah keutamaan HCuba Shop

++ Order dengan MUDAH & CEPAT (penghantaran ke seluruh Malaysia)

++ Jaminan wang dikembalikan

++ Terdapat banyak FEEDBACK POSITIF daripada pelanggan HCube Shop setelah berurusan dengan HCube Shop. It means servis perkhidmatan HCube Shop selamat dan boleh dipercayai.

hcube shop feedback
feedback hcube shop #1

produk kecantikan
Feedback Hcube Shop #2

product shop
feedback hcube shop #3

produk kesihatan halal
feedback hcube shop #4
Bukan itu sahaja, di laman web HCube Shop ni juga, kita boleh tahu semua info lengkap mengenai sesuatu produk yang dijual tersebut. Kelebihan, kebaikan, cara penggunaan, testimoni, review customer dan sebagainya. 

Best kan?


Have fun and enjoy! :)

You May Also Like

7 comments

  1. semua ada...jadi tak rugi masuk online shopping gini

    ReplyDelete
  2. senang semua skarang.. semua hujung jari =)

    ReplyDelete
  3. Senang nak shoping dekat kedai macam ni banyak produk n jenama ada...

    ReplyDelete
  4. Yeah!! Online sahaja sekarang kan KC.. mudah dan cepat..

    ReplyDelete
  5. Kalau semua ada saya pun nak cuba beli belah online di Hcube especially product penjagaan kesegakan lelaki :)

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p