Search This Blog

Mak Andak restock 4 botol Biobax

By 9:14:00 PM , ,

Haritu Mak Andak order 2 botol Biobax untuk try for the first time. Maklumlah, Mak Andak ni tentera + makin berusian, so biasa lah ada sakit belakang, sakit pinggang, sakit kaki, lenguh-lenguh. Tu yang Mak Andak nak try Biobax. Selepas dah cuba, Alhamdulillah sangat berkesan. Mak Andak berpuas hati sangat.


Mak Andak restock 4 botol Biobax


restock biobax
Biobax Cool Theraphy
Kata Mak Andak, memang thumbs up lah Biobax ni! Tu yang semalam Mak Andak restock lagi empat botol.

Kalau bagi orang tua guna, memang okay dan membantu. Yela sebab Biobax ni berfungsi melegakan & menyembuhkan sakit belakang, sakit pinggang, sakit lutut, sakit kaki, sakit segugut (period pain), selsema, gout, sakit pinggul, sakit tangan, kejang, resdung dan terseliuh. 100% organik, tiada bahan kimia yang merbahaya.

So, wanita mengandung, & orang tua (warga emas) sangat digalakkan untuk guna Biobax ni. Kanak-kanak pun boleh guna. Kerana ianya selamat dan telah diluluskan oleh KKM (Kementerian kesihatan Malaysia).

biobax
stok biobax di Seremban

biobax sakit belakang
Biobax penyelesaian sakit belakang anda!
+ Produk buatan orang Melayu,
+ tidak melekit,
+ tidak bau ubat,
+ mesra wuduk,
+ kesan seawal 60 saat
+ hanya SPRAY & SAPU sahaja.

Mahu lihat testimoni berkesan Biobax?


testimoni biobax
anak dan mak sama-sama guna Biobax

biobax penawar sakit pinggang
Biobax penawar sakit pinggang

order biobax
husband boleh belikan Biobax untuk isteri yang tersayang :)
Berminat? Harga untuk 1 botol RM80. 2 botol RM150. 3 botol RM225. Harga dah termasuk postage. 1 botol 50ml.

Siapa yang nak order, boleh piyyem/whatsapp saya di 0172008642. COD Seremban :)

And, sesiapa yang nak jana side income (pendapatan sampingan) dari rumah, boleh lah jadi dropship/agen/mini stokis Biobax. Nak tahu apa syaratnya dan macam mana nak jadi.. boleh contact/whatsapp saya di 0172008642 anytime :)
#biobax #biobaxcooltheraphy #penawarsakitbelakang #penawarsakitpinggang #penawarresdung #sakitkaki #sakitlutut #afbdotmy #sayidahnapisahdotcom

You Might Also Like

10 comments

  1. nak jugak try biobax ni...orang kata bagus ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. try la. memang bagus. kalau nak order dengan saya, whatsapp je saya di 0172008642 :)

      Delete
  2. Wow.. Mak andak restock 4 botol terus... Tp biobax mmg terbaik.. Biobax memang kak efa bawa ke mana sahaja...

    ReplyDelete
  3. Produk ni memang terbaik bagi meraka yang selalu sakit belakang.. Sangat mobile boleh bawa p mana je. Lagipun spray kat tempat sakit dan kesan pun cepat.

    4 botol terus? wow.. terbaik

    ReplyDelete
  4. Hello! Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Apakah Anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.
    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete
  5. heee akak skalu ngan Yokoyoko.. bleh cuba ni plak lepas ni kot..

    ReplyDelete
  6. first time sampai sini dan dah follow :D hehe

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p

Newsletter

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di sayidahnapisah65@gmail.com.

[PENAFIAN] www.sayidahnapisah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.