Segmen : Seorang Syed Nak Bloglist!

by - April 30, 2017

Segmen : Seorang Syed Nak Bloglist!


Segmen : Seorang Syed Nak Bloglist!
KLIK BANNER UNTUK JOIN

Tarikh tamat: 30 April 2017 @ 11:59 p.m.

Nyatakan kenapa anda mahu berada di dalam bloglist Seorang Syed dan tulis short review tentang blog Seorang Syed.

Kenapa nak berada di dalam bloglist Seorang Syed? Sebab saya nak peroleh ketiga-tiga kelebihan berada di dalam bloglist Seorang Syed seperti yang dinyatakan oleh Syed.

Kelebihan berada di dalam blog list Seorang Syed?
- Aku akan sentiasa terjah blog korang. Disebabkan aku ni memang jenis yang suka membaca blog orang dan tinggal komen sekali, so I'll definitely to the same to the blogs in my blog list.
- Mungkin aku tak dapat menjanjikan trafik daripada blog aku ke blog kau, haha tapi mungkin ada lah yang click blog kau bila tengok blog list aku kot? Salah sorangnya aku lah (lol)
- Dapat merapatkan silaturrahim antara kita. Dunia blog ni kecil sahaja, pergi mana-mana pun nanti akan jumpa orang yang sama juga. Apa salahnya nak tambah kawan-kawan blog kan? 


P/s: ada typo satu word kat kelebihan pertama tu hehehe.

lagipun alaaaa. Siapa laa yang taknak kan? Mesti la nak. Lagi-lagi Seorang Syed ni famous dalam kalangan blogger kerana beliau rajin komen di entri entri blogger lain. So, kalau dah famous, mesti ramai yang singgah kat blog Seorang Syed. Kot kot laa kalau saya tersenarai kat bloglist, boleh la mereka mereka yang singgah di blog beliau singgah juga di blog saya hehe. 

Short review tentang blog Seorang Syed:

+ kemas, teratur, simple, sedap mata memandang, tak semak
+ not sure why, but I feel like best, selesas & seronok sangat bila duduk kat blog dia ni #bodek. Maybe sebab dari segi penulisan dia yang boleh masuk dalam kepala den dengan mudah, tanpa dipaksa paksa & muka dia yang tersenyum lebar kat sidebar tu wakakaka.
+ walaupun tak ada la update selalu tapi bila dia update, haaaa ambik ko. Panjang berjela dia 'membebel' hahaha. Panjang + ikhlas. Thats why tak jemu bila baca. #bodeklagi #silacair
+ saya sama umur dengan dia. So feeling dengan blogger yang sama umur special sikit tau hahaha (saya tahu beberapa blog yang umur sama dengan saya & mereka semua special di hati saya). So, dengan blog dia tak terkecuali la speselnyaa :P #bodekberganda #kalautakmeltingtaktahulaa

In a nutshell, I like blog Seorang Syed ni :)

Kbai.

You May Also Like

3 comments

  1. Thanks for joining! Hehehe amboi special sebab sama umur ya hahaha. Alamak tak perasan pula ada typo dekat situ haha adoi. Banyak sungguh puji pujian yang diberikan ni. Thanks again and sorry lambat sikit terjah haih 🙏

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p