UV PV sayidahnapisahdotcom Mac 2017

by - April 03, 2017

UV PV sayidahnapisahdotcom Mac 2017


uv pv blog


UV (unique visitors) : 64 088
PV (pageviews) : 172 785
Bounce rate (BR) : 22.68%

Unfortunately, UV PV blog den makin berkurang. Yela.. bulan Feb yang ada 28 hari lebih banyak UV PV dari bulan Mac yang ada 31 hari. Sobsob T-T

Tapi, memang ramai blogger yang mengadu kata UV PV makin turun dari hari ke hari. Macam something wrong somewhere. Saya pun terasa UV PV ada menunjukkan penurunan yang agak ketara berbanding sebelum-sebelum ni.

Tak tahu la sebab saya yang makin malas sekarang ni hahaaha. Malas ping entri. Malas buka blog. Arghhh why Sayidah whyy you're so lazy T.T

Mungkin kemalasan ini yang membuatkan UV PV den turun. Atau, topik-topik entri saya tak begitu aummmm sampai tak ada orang nak baca. Atau, sekarang ni ramai yang busy sangat atau malas nak search things kat Internet. #macammacamalasan #naksedapkanhatisendiri

But don't worry! Bagi saya, yang penting don't give up! Teruskan usaha. Buat entri banyak-banyak. Ping entri kat Google+. Blogwalking - sumbang trafik kat blog orang. 
Teruskan usaha dan berusaha lagi. Tingkatkan usaha. InshaaAllah nanti nampak hasilnya :)

Chaiyok!

You May Also Like

5 comments

  1. ya betul tu iday,akak pun tak sampai angka macam iday lagi..haha
    ~ Kisahsidairy~

    ReplyDelete
  2. Banyak juga pageviews blog SN ni. Tahniah!

    ReplyDelete
  3. blog ini masih power lagi.

    pageview dan UV pun masih kaw-kaw.tu dah kita terbaik

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p