Search This Blog

UV PV sayidahnapisahdotcom Mac 2017

By 10:43:00 AM ,

UV PV sayidahnapisahdotcom Mac 2017


uv pv blog


UV (unique visitors) : 64 088
PV (pageviews) : 172 785
Bounce rate (BR) : 22.68%

Unfortunately, UV PV blog den makin berkurang. Yela.. bulan Feb yang ada 28 hari lebih banyak UV PV dari bulan Mac yang ada 31 hari. Sobsob T-T

Tapi, memang ramai blogger yang mengadu kata UV PV makin turun dari hari ke hari. Macam something wrong somewhere. Saya pun terasa UV PV ada menunjukkan penurunan yang agak ketara berbanding sebelum-sebelum ni.

Tak tahu la sebab saya yang makin malas sekarang ni hahaaha. Malas ping entri. Malas buka blog. Arghhh why Sayidah whyy you're so lazy T.T

Mungkin kemalasan ini yang membuatkan UV PV den turun. Atau, topik-topik entri saya tak begitu aummmm sampai tak ada orang nak baca. Atau, sekarang ni ramai yang busy sangat atau malas nak search things kat Internet. #macammacamalasan #naksedapkanhatisendiri

But don't worry! Bagi saya, yang penting don't give up! Teruskan usaha. Buat entri banyak-banyak. Ping entri kat Google+. Blogwalking - sumbang trafik kat blog orang. 
Teruskan usaha dan berusaha lagi. Tingkatkan usaha. InshaaAllah nanti nampak hasilnya :)

Chaiyok!

You Might Also Like

5 comments

  1. ya betul tu iday,akak pun tak sampai angka macam iday lagi..haha
    ~ Kisahsidairy~

    ReplyDelete
  2. Banyak juga pageviews blog SN ni. Tahniah!

    ReplyDelete
  3. blog ini masih power lagi.

    pageview dan UV pun masih kaw-kaw.tu dah kita terbaik

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p

Newsletter

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di sayidahnapisah65@gmail.com.

[PENAFIAN] www.sayidahnapisah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.