Search This Blog

Giveaway Pikachu Luggage Tag by KasihkuAmani

By 4:29:00 PM

Giveaway Pikachu Luggage Tag by KasihkuAmani


Giveaway Pikachu Luggage Tag by KasihkuAmani
KLIK BANNER UNTUK JOIN

Tarikh tamat : 27 Mei 2017



"Anda suka tak kalau Sha buat Giveaway dan bagi hadiah buku? Kenapa?"

Mestilah suka sangat sangat sangat sangatt! 
First, sebab saya memang suka buku. Suku kumpul buku dan baca buku. 
Second, sebab saya tahu kak Sha miliki banyak koleksi buku best hehe.

You Might Also Like

5 comments

  1. Comelnya pokemon tu.. saya memang minat dengan character bulbasor ni >.<

    ReplyDelete
  2. good luck sis.. :)

    http://www.mohdnoorshawals.com/

    ReplyDelete
  3. Terima kasih KC joint GA Kak Sha..
    Kak Sha dah update peserta.. smeoga berjaya ye..

    ReplyDelete
  4. Tahniah KC..
    http://kasihkuamani.blogspot.my/2017/05/pemenang-giveaway-pikachu-luggage-tag.html

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p

Newsletter

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di sayidahnapisah65@gmail.com.

[PENAFIAN] www.sayidahnapisah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.