Giveaway Duit Raya RM100 By Elsaalicious & Sponsors

by - June 23, 2017

Giveaway Duit Raya RM100 By Elsaalicious & Sponsors


Giveaway Duit Raya RM100 By Elsaalicious & Sponsors
KLIK BANNER UNTUK JOIN

Tarikh tamat: 25 Jun 2017

Username Facebook: Sayidah Napisah Mar Ramli
Username Instagram: sayidahlurvechoc
Emel: sayidahnapisah65@gmail.com

"Ceritakan secara ringkas pengalaman seronok dan nakal anda masa zaman kumpul duit raya dulu hikhik"


Dulu kalau nak beraya rumah jiran kat kampung dulu mesti ajak 'geng'. Ajak sepupu-sepupu "jom raya rumah Makcik Z tu", "jom pergi raya rumah Makcik Ju sebelah."

Tapi ada juga kes saya sorang pergi beraya ke rumah jiran rumah saya GIGIH. Petang-petang tak buat apa kan, so pergi la sensorang ketuk rumah nak 'beraya'.

Ada satu tu pengalaman 'manis' yang saya tak boleh nak lupa..

Saya pergi rumah jiran *tak ingat rumah makcik mana hahaha*. Then bila dah masuk ke rumah, makan kuih raya, minum air sedap, borak-borak sikit, tepuk kanan tepuk kiri gelak gelak.. tiba lah masanya......

Dah bersalam-salaman dah pun tapi makcik tu macam tak ada tanda-tanda nak bagi pun tau duit raya. Hampa beno rasanya hahaha!

Tapi tak silap memori saya, rasanya la .. saya minta juga kot duit raya sebelum saya balik tu. Dia pun bagi RM1 duit syiling hahaha.

Bila ingat-ingat balik, kejamnya laaa aku dan tak malunyaa la aku duk minta minta macam tu. sorang-sorang pulak tu arghhh! Hahaha. Takpelaa masa kecik kan. Maafkan la beliau :P

Itu lah serba sedikit pengalaman saya. Tak ada yang seronok dan nakal sangat pun. Saya baik orangnya kekeke. Kbai :P



You May Also Like

2 comments

  1. hahaha alamak mesti tutup muka kan masa nak mintak duit raya tu hahaha

    terima kasih join elsa. elsa dah update dalam list. goodluck!

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum,
    singgah blogwalking dari GA yang sama

    https://lovelysunshine93.blogspot.my/2017/05/giveaway-duit-raya-rm100-by.html

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p