lagu baru Shila Amzah - Hidayah Mu best menusuk!

by - June 15, 2017
Malam semalam, one of my favorite singer which is Shila Amzah, release lagu baru (lirik video) beliau di channel YouTube official beliau (Shila Amzah).


lagu baru Shila Amzah - Hidayah Mu best menusuk!


Serius best lagu baru yang bertajuk Hidayah Mu ini! 5 bintang saya bagi! Suara Shila Amzah yang nyaring, tinggi dan penuh penghayatan memang masuk dengan lirik lagu hidayahmu yang menusuk kalbu jantung hati. Ada satu part tu, suara beliau capai high note. Memang meremang la juga dengar for the first time haha.


Lirik Lagu Hidayah Mu - Shila Amzah


shila amzah hidayahmu
lagu baru Shila Amzah Hidayah Mu


aku minta padaMU agar Kau ampuni aku..
ampuni segala dosa ku.. Segala kekhilafanku..
aku tau aku tak layak untuk ke syurgaMU..
ku benar-benar tak mampu.. menepis kisah lalu..
namun aku mahu teruskan meminta perlindungan dariMu Tuhan..

chorus:
aku mohon Engkau kuatkan aku..
terimalah taubat ku untuk terus ke jalanMu..
aku mohon Engkau jauhkan aku..
dari segala fitnah permainan manusia..

ooo..ya Tuhanku..

sesungguhnya keinsafan ini..
benar-benar lahir dari hati..
ku dambakan hidayahMu..
solat hidup matiku hanya keranaMU

chorus

terimalah taubatku untuk terus ke jalanMU
ku dambakan HidayahMu.. Tuhan ku..

Lagu & Lirik : Shila Amzah

hidayahmu
Shila Amzah - Hidayah Mu
Best kan lagu #hidayahMU ni? Tapi serius laa. Saya rasa kalau kita dengar lagu ni time kita tengah down ke atau sedang ditimpa kesusahan atau penat dengan masalah dunia atau rasa berputus asa dengan keampunan&rahmat Allah, mahu meleleh air mata. T-T

Saya dah download siap-siap sebelum dan dah dengar kepuluhan kalinya haha. Ni pun tengah dengar lagi ni. Duk repeat repeat sambil type entri ni haha.

Okay lahh daaa~ wassalam :)

You May Also Like

2 comments

  1. tak pernah dngar lg.. jap gi nak dngr.. hehe

    ReplyDelete
  2. Syukur ada juga yang hebahkan pasal lagu HidayahMu ni..Lagu ni kena tembusi telinga pendengar2 Malaysia macam lagu2 popular lain.Keep it up!

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p