Segmen ZIKIR DIKIR bersama Papaglamz

by - June 06, 2017


Salam ramadhan buat semua pembaca Papaglamz yang aku sayangi. Sayang lebih sikit untuk sesiapa yang sudi baca entri segmen aku kali ni. Hehehe. Ok la, straight to the point. Bersempena bulan penuh barokah ini, aku tergerak hati untuk menganjurkan segmen simple untuk korang semua. Segmen ZIKIR DIKIR bersama Papaglamz. Aku saje je anjurkan segmen sebegini rupa sekadar hendak membawa kita semua selain dari blogwalking tu terasa ada pengisian la sikit kan. Insyallah. Jangan lupa join. Ikuti syarat-syarat yang mudah dengan tertib tau...!!!!

Segmen ZIKIR DIKIR bersama Papaglamz

Syarat-syarat

1. Baca 3 Zikir yang mudah ni sebanyak mana yang korang mahu. At least sekali pun Alhamdulillah. Jangan skip ye.
Segmen ZIKIR DIKIR bersama Papaglamz

Segmen ZIKIR DIKIR bersama Papaglamz

Segmen ZIKIR DIKIR bersama Papaglamz

Segmen ZIKIR DIKIR bersama Papaglamz

2. Mainkan video youtube di bawah ni. Selama mana yang mampu korang tengok la video ni tau.


Baca syarat-syarat lain di Entri Official Segmen ZIKIR DIKIR bersama Papaglamz (Klik Disini)

SELAMAT BERSEGMEN

You May Also Like

3 comments

  1. Salam.. .. hi salam blog walking dari okpo kyongsangnam do..menarik perkongsian di blog ni...semoga bermanfaat

    ReplyDelete
  2. bagus penganjur segmen ni...ajak pembaca berzikir

    ReplyDelete
  3. Asslaamualaikum

    Tq sudi join segmen tak seberap ni. Harapnya segmem ni mampu mengisi sedikit ruang pahala untuk kita dibulan mulia ini. Insyallah.

    TAHNIAH..!!!! Anda terpilih sebagai peserta bertuah untuk menerima 5 keping sampul duit raya Exclusive dari Papaglamz. Sila wassap kepada saya detail seperti dibawah selewat-lewatnya hari ahad 18 June 2017 ditalian 0196141393

    Nama:
    Alamat:
    Nombor phone:

    Klik disini Senarai Peserta Segmen ZIKIR DIKIR bersama Papaglamz

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p