Sem Break Bloglist by Farhanah Afiqah

by - June 22, 2017

Sem Break Bloglist by Farhanah Afiqah


Sem Break Bloglist by Farhanah Afiqah
KLIK BANNER UNTUK JOIN

Tarikh tamat: 30 Jun 2017

"In the entry, write briefly about your blog. Imagine it is my first time visiting your blog. Nak tulis panjang-panjang pun no hal lah!"

Welcome to my blog farhanah ;)

+ Blog ni macam-macam ada. *dah kenapa aku rasa macam promoter pula ni wakaka*. Macam-macam awak boleh jumpa. Review about makanan/buku/drama/movie, my personal pengalaman and things and favs, infos, puisi, resepi masakan/kuih muih/dessert, tips regarding blog or many else, tutorial, advertorial, persoalan berkaitan agama, lagu & lirik lagu, my specialities and my own discussion pendapat. I write what I want, what I like, what I want to know, what I want people knows :)

+ Blog ni akan sentiasa di-update. Everyday to be exact. Tapi tu kalau owner blog tengah rajin lah haha. Kalau tak rajin a.k.a peMalas tu, hmmm.. krik krok krik krok jelah blog ni. Saya cadangkan kalau fasa 'M' saya datang, awak boleh luangkan baca entri-entri saya yang lama hahaha.

+ Takde yang special pun blog ni. Yang specialnya adalah owner blog ni iaitu saya cia cia cia! Kbai :P


You May Also Like

3 comments

  1. Yg specialnya gaya penulisannya sentiasa ceria <3

    ReplyDelete
  2. Haha thank you for joining!

    https://frrnxh.blogspot.my/2017/07/sem-break-bloglist-winners.html

    ReplyDelete
  3. jalan2 dari segmen yang sama

    http://www.mialiana.com/2017/06/sem-break-bloglist-by-farhanah-afiqah.html

    - Mia Liana

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p