SGShop Malaysia || GIVEAWAY RM 1000 SHOPPING CREDIT BY WANI SUKARNO

by - June 09, 2017

SGShop Malaysia || GIVEAWAY RM 1000 SHOPPING CREDIT BY WANI SUKARNO


KLIK BANNER UNTUK JOIN

Tarikh tamat: 11 Jun 2017

Soalan cepuperak: Nyatakan barang yang PALING anda ingin beli dengan shopping credit RM100?

Uishhhh RM100 banyak tu! Hmmm memang berkampung la kat website SGShop tu pilih barang hahaha. Sebab semua murah-murah, semua cun-cun. Stress pula jadinya lama-lama haha. So, setelah ku renung di banyak kategori, saya ingin beli barang-barang ni dengan shopping credit RM100..

[Alert: nama barang SGshop ni kemain panjang lagi hahahaha!]


1. A Spring A Air Conditioning In The Summer Of 2017 Thin Sweater Knitted Cardigan Size Modal Female Long Sleeved Clothing Sunscreen


Giveaway RM1000 Shopping Credit SGshop Malaysia By Lokmanamirul

2. 2017 New Fashion All-Match Mini Small Japan New Shoulder Cross Bag Handbag Chain Bag Buns

Giveaway RM1000 Shopping Credit SGshop Malaysia By Lokmanamirul

3. Shipping Business Travel Bag Storage Folding Portable Shoulder Hand Travel Canvas Bag Can Set Trolley Suitcase

Giveaway RM1000 Shopping Credit SGshop Malaysia By Lokmanamirul

4. Oxford Waterproof Cloth Large Handbag Bag Bag Light Luggage Bags Sports Fitness Leisure Bags For Men And Women 

Giveaway RM1000 Shopping Credit SGshop Malaysia By Lokmanamirul

RM33.33 + RM26.39 + 13.82 + RM17.99 = RM91.53.
Yeayy kurang dari RM100! Ermm sebenarnya ada satu lagi beg saya suka tapi terpaksa buang sebab nanti kalau kira sekali jadi lebih RM100 hahaha. Gigih nau kira kan.

Well, saya memang suka ushar beg, baju, kasut dulu kalau shopping online. Kira barang priority tiga benda tu haha.

Okay lah, itu sahaja! Korang jom la join sekali. Mana tahu rejekii menang :)

You May Also Like

5 comments

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p