Giveaway by LZ

by - August 15, 2017

Giveaway by LZ


Giveaway by LZ
KLIK BANNER UNTUK JOIN

Tarikh tamat: 31 Ogos 2017

5. Berikan pendapat ikhlas anda mengenai blog Lady in Red Planner minimum sebaris ayat.

Apa yang saya dapat simpulkan dalam satu ayat ketika kali pertama jumpa blog kak LZ: simple, kemas, tersusun, putih merah, header cantik & eksklusif, jealous. [laptop view]

Jealous sebab template Lady in Red Planner walaupun simple tapi teratur kemas. Rasa macam nak guna template yang sama je haahaha.

Disebabkan saya suka warna putih, so saya memang suka blog yang major warnanya warna putih. Kombinasi warna dalam blog kak LZ pun sangat mengancam. Hitam + putih + merah.

Cadangan: letak kotak followers di tepi blog (sidebar).

Kalau buka blog kak LZ melalui phone (mobile view) pula.. speed loading cepat, bila scroll smooth je, kemas & tersusun.

Cadangan: kalau nak lagi cun, saya sy suggest untuk show dekstop theme on mobile devices. Boleh ubah di setting blog :)


Giveaway by LZ
Dashboard > theme > mobile settings > klik option No

Cadangan tu kak LZ boleh abaikan je kalau tak mahu hahahhaa.

You May Also Like

5 comments

  1. jalan2

    https://belogsjm.blogspot.my/2017/08/giveaway-by-lz-31ogos2017.html

    follow ig https://www.instagram.com/jmbelogs & fb https://www.facebook.com/jmbelogs

    ReplyDelete
  2. Salam.. Semoga berjaya.. CikLa dtg dr segmen yg sama..

    http://ciklapunyabelog.blogspot.my/2017/08/giveaway-by-lz.html

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p