tahi lalat di tangan.. maksudnya apa?

by - September 19, 2017
Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua! Siapa kat sini ada tahi lalat di tangan? Atau pernah tengok tahi lalat di tangan orang lain? Saya pernah. Tak payah ushar jauh, kat tapak tangan saya ada dua tahi lalat hahahaa. Bangga? Hmm tak bangga. Bersyukur dengan pemberian-Nya je ehem hikhik.

tahi lalat di tangan.. maksudnya apa?


tahi lalat di tangan.. maksudnya apa?
tahi lalat di tangan.. maksudnya apa?
Kalau gigi tersusun lawa, tiada cacat cela orang kata mesti sedap mengaji.. kalau ada tahi lalat kat tangan? Orang kata maknanya orang tu..
-pandai menulis
-tulisan lawa
-rajin menulis

Saya tak sure mana satu antara tiga tu yang saya dengar satu ketika dulu. Tapi berkaitan dengan penulisan lah yang pasti haha. Ehem, tapi ketiga-tiga tu memang ada dalam diri saya. Tidak dinafikan.. muahahahhaaha!

tahi lalat di tangan.. maksudnya apa?

Tak kisah la kan maksudnya pape pun. Saya seriously tak kisah. Just nak share je apa yang saya dan kawan-kawan saya pernah bualkan masa 'kecil' dulu berkaitan dengan tahi lalat kat tapak tangan ni. Kelakar pula bila teringat.

Siapa geng dengan saya? Ada tak? Hehehe.

You May Also Like

3 comments

  1. hehehe.. yeahhh !! kita geng la kc :D

    ReplyDelete
  2. sep sikit..tahi lalat kita sama. Tapi mummy bukan takat kat tapak tangan atas tangan pun byk.. termasuk anak2 tapak tangan..hahah ( jari daaa) :p

    ReplyDelete
  3. geng! ada jugak kat tapak tangan ni. hehe

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p