Cikgu restock 3 botol Biobax (COD Seremban)

by - October 16, 2017
Assalamualaikum dan selamat sejahtera uols~! Sabtu lepas ada seorang cikgu restock 3 botol biobax dari saya! Ohh beliau bukan cikgu sekolah saya ye, tetapi acik ni kerjanya adalah seorang cikgu hehehe. Acik ni mula-mula call kata nak restock dua botol. Tapi bila dah jumpa, saya promote la kata kalau beli 3 botol biobax lagi banyak murah sebab ada diskaun. Memandangkan sebelum ni beliau pernah beli satu botol dan sangat berkesan, beliau pun bersetuju untuk re-stok 3 botol sekaligus! Alhamdulillah :)

Cikgu restock 3 botol Biobax (COD Seremban)

Cikgu restock 3 botol Biobax (COD Seremban)
Cikgu restock 3 botol Biobax (COD Seremban)
Acik ni duduk Seremban juga, tak jauh dari rumah saya. Jadi, COD jelah hehe. Selepas dah bertukar kotak Biobax dan duit, saya minta acik posing sikit dengan biobax. Nasib baik beliau setuju. Sporting habis! Haha.

Oh, acik ni cerita lagi.. biobax yang sebelum ni beliau beli telah suami beliau bawa dan guna di Mekah sana. Alhamdulillahh, biobax berkesan melegakan sakit ketika menunaikan umrah!

Alkisahhh, mak kepada acik ni jatuh di rumah. Cerita secara details macam mana boleh jatuh tu tak ada lah saya tahu.. Tapi selepas jatuh tu, tempat yang jatuh tu bengkak besar. Maybe jatuh kuat sangat kot. Acik ni teringat la kat biobax dan bercadang untuk guna. Unfrotunately, stok kat rumah pula dah  takdok. Tu yang datang beli kat saya. 

Kat rumah saya memang sentiasa ada stok. Kebetulan, saya baru je restock 10 botol biobax baru-baru ni. Hehehe.

Cikgu restock 3 botol Biobax (COD Seremban)
Stok botol Biobax di rumah saya
Biobax Cool Theraphy berfungsi dan bertindak sebagai:

- penawar sakit lutut
- penawar resdung
- penawar sakit pinggang
- penawar sakit belakang
- penawar sakit sendi
- penawar gout
- penawar kebas kebas
- penawarlenguhbadan
- penawar sakit tapak kaki
- penawar selesema
- penawar sakit perut
- kejang
- terseliuh
- gusi bengkak

biobax spray
Botol Biobax - spray, sapu & sembuh!
Harga biobax: 
1 botol RM80, 2 botol RM150, 3 botol RM225 (Semenanjung Malaysia)
1 botol RM85, 2 botol RM155, 3 botol RM230 (Sabah Sarawak)

Siapa yang berminat nak try biobax, boleh whatsapp/contact saya 0172008642 untuk order. COD Seremban area.

Daaa~ wassalam~ :)

You May Also Like

4 comments

  1. Alhamdulillah . Smga bsnes makin maju. 😊

    ReplyDelete
  2. tahniah, semoga pelanggan tu mendapat penawar pada penyakit yang dihidapinya..

    ReplyDelete
  3. menarik produk ni....

    psssttt terima kasih join Segmen Nak URL Blog #32. Blog anda ada di http://www.mialiana.com/2017/09/senarai-url-blog-32.html

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p