First Beauty Box Giveaway by Us with Love ❤

by - October 08, 2017

First Beauty Box Giveaway by Us with Love ❤


First Beauty Box Giveaway by Us with Love ❤
KLIK BANNER UNTUK JOIN

Tarikh tamat: 20 Oktober 2017

Blogger Mellya, Mrs Pip, Shafyqah, Aira, SyahirahValiant, dan Siqahiqa sedang mencari seorang pemenang bagi Beauty Box Giveaway ni. 

Hadiah apa yang menanti? Nama pun Beauty Box Giveaway kan.. so the prize is.. beauty box worth RM 250 (dalam box ni ada facial foam, toner, lotion, hair mask, facemask, liquid powder, dan macam-macam lagi), and maybe more! Perghhhh best tuuuu! Paling menarik hati saya of course lah facial foam & facemask. Saya paling suka dua benda alah ni hahaha.

Korang pun jom lah join! Walaupun pemenang yang dicari hanya seorang, tapi mana tahu.. rezeki kita yang menang. Tuah ayam nampak kat kaki, tuah manusia? Hanya Allah yang tahu hehehe. Syarat-syarat penyertaan pun tak delah susah mana. Biasa lah follow memfollow, like page cikedd. Easy.

Okay lah, goodluck for everyone yang join GA ni. 

You May Also Like

2 comments

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p