Giveaway Besar Besaran By Intan Saffyna

by - October 21, 2017

Giveaway Besar Besaran By Intan Saffyna


Giveaway Besar Besaran By Intan Saffyna
KLIK BANNER UNTUK JOIN

Tarikh tamat: 8 November 2017

Tag: Sishawa & CCL


Pandangan saya tentang blog kak Intan adalah:

+ sejukkkk mata memandang because of gabungan warna pink cair dan biru cair. ditambah pula dengan bunga-bungaan gitchuww

+ blog cepat loading. senang nak skrol dan ushar hehehe.

+ suka dengan tagline kat header kak intan "jangan bertanya siapa yang kita suka tapi rasakan siapa yang membuat kita bahagia"

+ cadangan saya: di bahagian sidebar blog, naikkan kotak "Popular Posts" ke atas kotak "My Prince" :D


Wish beday: Selamat hari lahir yang ke-30 tahun kak intan! Semoga umur, rezeki dan hidup kak intan sekeluarga diberkati oleh Allah. Dan moga semakin sukses dalam dunia blogging amin! :)


You May Also Like

4 comments

  1. Assalamualaikum.. terima kasih sudi join Giveaway ni.. semoga awak menjadi yang bertuah mana tahu kan.. hehe

    terima kasih sudi wish my birthday.. dan komen tentang blog ni.. tq dengan cadangan yang diberikan.. inshaAllah.. kak fyna akan ikut perubahan tu.. hehe

    senarai nama update.
    https://intansaffyna.blogspot.my/2017/10/senarai-peserta-giveaway-besar-besaran.html

    thanks again :)

    ReplyDelete
  2. gudluck sis!

    http://www.syuhadasalleh.com

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p