Segmen Bloglist Akhir Tahun 2017 HASRULHASSAN.COM

by - October 06, 2017

Segmen Bloglist Akhir Tahun 2017 HASRULHASSAN.COM

Biar Tahu Dengan Ilmu - HASRULHASSAN.COM
KLIK BANNER UNTUK JOIN

Tamat: bila dah cukup 30 blog sertai.


What my blog is all about?

-- macam macam ada hahaha. info, lirik lagu, novel, resepi, makanan, filem, drama Melayu/Korea, perbincangan, pendapat, blog, tips, kesihatan, kecantikan, pengalaman, JPJ, JPA, tutorial.

Bagaimana saya boleh tahu mengenai kewujudan blog hasrulhassan.com?

-- thruthfully, saya tak ingat macam mana saya tahu mengenai blog hasrulhassan.com. tapi saya yakin saya dapat tahu dari para blogger. kira hasrulhassan.com ni famos amos dalam kalangan blogger. banyak ilmu bloging yang dikongsi, pakar SEO, pakar Adsense.. itulah kata-kata a.k.a cerita yang dicanang tentang hasrulhassan.com. Dari situ, saya ushar sendiri blog tersebut :)

Tujuan saya menghasilkan blog?

Mula-mula saya hasilkan blog ni sebab suka-suka je. Tengok kawan kelas sekolah (form 5) buat blog sendiri macam best je. Tu yang saya buat juga blog. Tak ada matlamat langsung kan hahaha.

But now..
-- banyak tujuan.

1. minat
2. suka menulis
3. suka berkongsi benda bermanfaat kepada orang ramai.
4. tolong orang yang memerlukan 'ilmu'
5. jana pendapatan sampingan
6. promote produk (soft sell and hard sell)
7. saham akhirat

Harapan saya apabila sertai segmen ini?

Of course harapan utama adalah nak masuk dalam bloglist hasrulhassan.com. 

Dah kenapa saya nak masuk dalam bloglist hasrulhassan.com?

1. owner blog hasrulhassan.com is one of the blogger yang saya hormati, kagumi dan segani. hashtag bukan bodek ye hahaha.
2. trafik blog hasrulhassan.com kencang setiap hari. nak juga kena tempias sikit kekekkee.
3. saya memang suka masuk bloglist para blogger. no matter who. doesn't matter popular or not.

You May Also Like

5 comments

  1. Terima kasih kerana terus sokong blog saya, in Sha Allah, moga akan ada impak positif selepas join segmen di blog saya ni.

    :) dan saya dah masukkan dalam list .. leh tgk di sidebar blog

    ReplyDelete
  2. Untunglah sempat join segmen HH ni.

    Asyraf sibuk tak sempat nak popular .. huhu ..

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p