Soalan Percubaan SPM 2017 Matematik Tambahan + Skema Jawapan | Pahang, Terengganu & Perlis

by - October 26, 2017
Assalamualaikum dan selamat sejahtera~! Lebih kurang dua minggu je lagi peperiksaan sebenar SPM 2017 di seluruh negeri akan bermula! Woww nak dekat dah hehe. So, macam mana persediaan uollsss calon-calon SPM subjek Matematik Tambahan ni? Dah try jawab soalan percubaan SPM 2017? Kalau tak tahu jawapan bagi soalan percubaan SPM tersebut, ushar je skema jawapan, tengok macam mana jalan kerja dan jalan kira dia bagi.

Sebelum ni saya ada share soalan-soalan percubaan SPM 2017 addmaths + skema jawapan bagi negeri Selangor, Perak, Kedah dan Kelantan. Boleh klik di SINI for those yang tak ushar lagi. 

Kali ni, saya nak kongsikan soalan trial 2017 dan skema jawapan bagi negeri Pahang, Terengganu dan Perlis pula.


Soalan Percubaan SPM 2017 Matematik Tambahan + Skema Jawapan | Pahang, Terengganu & Perlis

Soalan Percubaan SPM 2017 Matematik Tambahan + Skema Jawapan | Pahang, Terengganu & Perlis
don't give up! ::: Soalan Percubaan SPM 2017 Matematik Tambahan + Skema Jawapan | Pahang, Terengganu & Perlis
KERTAS SOALAN PERCUBAAN SPM 2017 PAHANG


KERTAS SOALAN PERCUBAAN SPM 2017 TERENGGANU


KERTAS SOALAN PERCUBAAN SPM 2017 PERLIS



Saya ada jumpa yang soalan peperiksaan percubaan SPM 2017 negeri JOHOR punya; both soalan kertas 1 dan kertas 2 tapi...... tak ada skema jawapan =.= So, saya decide tak payah la letak link soalan trial Johor kat sini sebab answer sheet bukan ada pun. Kalau nak buat nanti, tak tahu jawapan salah ke betul sebab takde skema. 

Tapi in case kalau ada yang nak jugaaakk, boleh klik SINI. Jangan kata hakakkkkk comel tak payung korang kay? Hahahaha.

Soalan Percubaan SPM 2017 Matematik Tambahan + Skema Jawapan | Pahang, Terengganu & Perlis

Goodluck adik adikkk SPM! ;)

Soalan Percubaan SPM 2017 Matematik Tambahan + Skema Jawapan | Pahang, Terengganu & Perlis

You May Also Like

1 comments

  1. Semoga berjaya kpd semua adik2 yg bakal menduduki SPM

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p