Join Amerzing End Year Bloglist

by - November 09, 2017

Join Amerzing End Year Bloglist


Join Amerzing End Year Bloglist
KLIK BANNER UNTUK JOIN

Tarikh tamat: 13 November 2017

First of all, jom tepuk tangan pada Amer kerana blog beliau telah berjaya menapak dengan kukuh dan macho nya dalam dunia blogging ni selama setahun yeayy! Happy belated anniversary yang ke-1 tahun Amerzing! :) You are doing good and keep on doing good and better eh. Ikut jejak blogger Sayidah yang comel ini muahahaha. 

Ok stop sayidah =.=

Korang korang.. jom lah join Amerzing End Year Bloglist ni. Sebab semua peserta yang join akan dimasukkan ke dalam bloglist beliau sehingga hujung tahun 2017 ni tau. Dan juga seorang pemenang akan dipilih secara random untuk memenangi hadiah watermark yang di-design sendiri oleh beliau. And for your information, Amer ni boleh tahan gak kreatif dan inovatifnya walaupun simple. Tak percaya? Tengok lah blog beliau sendiri hehe.

Sebenarnya Amerzing dah pernah design watermark saya sebab saya ada menang giveaway yang dianjurkan beliau once upon a time. And since then, saya guna watermark tu sehingga sekarang tau. hehe. Walaupun dah ada watermark, nak jugak join segmen si Amer ni. Support gtuww. :P

Okay lahh. membebel je Sayidah ni. hahaha. 

Daaa~ wassalam!

You May Also Like

7 comments

  1. Thank sayidah.. amer nak ambil blog sayidah sebagai contoh watermark ok.. :)

    ReplyDelete
  2. Hi.. datang dari segmen yang sama.. good luck!

    ReplyDelete
  3. Rajin join GA. Mak tak dan nak take part. Blog pun sendu.

    ReplyDelete
  4. best of luckkkkk

    http://www.raydahalhabsyi.com/2017/11/join-amerzing-end-year-bloglist.html

    ReplyDelete
  5. Keputusan pemenang akan diumumkan pada malam ini (13/11/17) jam 9:00 malam.

    Sila semak nama anda di sini:
    http://ameridzuan.blogspot.my/2017/11/amerzing-end-year-bloglist-participants.html

    Inform saya kalau ada apa2 ok. Terima kasih kerana sudi join!

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p