GIVEAWAY PERTAMA DARI BLOG IRDAGARMIN

by - December 03, 2017

GIVEAWAY PERTAMA DARI BLOG IRDAGARMIN


GIVEAWAY PERTAMA DARI BLOG IRDAGARMIN
KLIK BANNER UNTUK JOIN

Tarikh tamat: 4 Disember 2017


Truthfully, first time saya jumpa/ masuk blog kak irda bila saya klik nak ushar entri 'Giveaway pertama dari blog IrdaGarmin' dari blog lain. 

First off all, masuk je blog kak Irda nampak header besar! Cantikk. Disebabkan saya suka warna pink belacan, so saya suka dengan warna header kak irda. It is soo my taste! hahaha. Ditambah pula dengan senyuman manis kak irda.. saya rasa macam taknak move on dari header tu. cia cia cia :P 

Then, saya ushar kat sidebar blog.. perghhhhh bukan calang calang! 5 perkerjaan hebat. Plus, dengan kak irda mendapat anugerah Johan Pidato, 2015 & 2016 Top Banker Achiever... perghhh rasa kerdil jap saya hhahhaa. 

Tulisan blog okay, font and size tulisan okay. Template kemas, teratur. simple but nice. Hitam putih.

Dan saya sangat suka bila kak Irda letak kata hikmah Imam Syafie di ruangan "About Me". soft reminder for me :)
-- "Tanganku kelak akan hancur di dalam tanah. Yang tinggal hanya tulisanku . Moga sesiapa yang membaca tulisanku, doakanlah keselamatanku dari Azab (api neraka)." - Imam Syafie.

Overall, saya memang rasa selesa kalau nak berada lama-lama dekat blog akak. Topik-topik dekat Popular Posts tu pun best. Cuma.. kat Popular Posts tu kan ada 2 entri yang tiada gambar (thumbail). So, kalau nak lagi cun, boleh tambah gambar di entri-entri tersebut supaya muncul thumbnail di Popular Posts tersebut :)

Sekiann.. salah dan silap harap dimaafkan eh hehehee.

Okay daaa~ wassalam :)

You May Also Like

4 comments

  1. as salam dear...tq so much join

    ...good luck ya..n salam ukhuwah..sis folow sini juga..ya..hehe..owhya tq for advise juga dear..yup banyak pic hilanh xtau napa..huhu..

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p