giveaway #1 new year 2018 by cikyan

by - January 13, 2018

giveaway #1 new year 2018 by cikyan


giveaway #1 new year 2018 by cikyan
KLIK BANNER UNTUK JOIN

Tarikh akhir: sehingga diumumkan oleh cikyan

REVIEW BLOG CIKYAN

- header cun.
- inspirational quote kat header cikyan best. saya suka. "Everything will be wonderful if you appreciate it!"
- suka dengan perkataan cikyan gunakan di blog. sempoi dan santai.
- blog cepat loading. i loikeee~

just cadangan:
- kalau cikyan nak atau suka cuba sesuatu yang baru, saya galakkan cikyan guna responsive template :)
- ruangan BEST POST! cikyan tu ada tiga je kan? Saya sarankan cikyan letak banyak sikit pleaseee. Baru syokk hikhik

Azam tahun baru 2018? 

Azam tahun 2018 saya agak banyak sebenarnya hahaha. So, saya beritahu salah satunya la eh ehhh.
--- Kuruskan badannnnn~! Nak capai BMI normal. My target is.. kurus sampai boleh pakai baju kurung time sekolah menengah haha. Sek menengah den kuruihhh molek je. Laaa niii.. sihat dan comel pipi pau haha. Tapi please support iolss. Saya memang tengah bersemangat nak kuruskan badan ni. Haiyakkk! Nampak tak semangat tu? hahahaha. Pray for me and wish me luck kay! ;)


Okay itu sahaja. Daaa~ wassalam!

You May Also Like

8 comments

  1. all the best dan smg tercapai azam

    ReplyDelete
  2. Salam owner blog Sayidah Napisah. Mohon update Blog List. Saya dah masukkan blog Sayidah Napisah kat blog list Rahsia Melancong.

    ReplyDelete
  3. Best of luck sis dan semoga azam awak dimakbulkan.. Fighting.. fighting..

    ReplyDelete
  4. eiii cikyan sukaaa.. thanks sbb sudi join GA cikyan... thanks utk smua cadangan penambahbaikan.. i labiu laaa !

    good luck tau. semoga dapat kurus dan capai bmi normal.. cikyan pon nk kurus.. tp sentiasa kelaut... hahahahhaa...diet utk dua mggu, mkn 2 hari mcm mkn utk 2 mggu.. adoiii.. hahaha

    ReplyDelete
  5. btw, responsive template tu acano? cer ajar sikit.. sori cikyan taktau.. im newbie here :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. cikyan search je kat Google "responsive template". nanti akan ada banyak website pilihan responsive template.macam saya, guna gooyabi templates :) more info boleh rujuk sini http://www.sayidahnapisah.com/2017/01/tips-tingkatkan-trafik-blog-6.html

      Delete
  6. From the same contest. Good Luck sayidah :D
    http://amanibercerita.blogspot.my/2018/01/giveaway-1-new-year-2018-by-cikyan.html

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p