Total Pageviews

Tudung Aidijuma #GoldLabel Giveaway by Anies

by - January 20, 2018

Tudung Aidijuma #GoldLabel Giveaway by Anies


Tudung Aidijuma #GoldLabel Giveaway by Anies
KLIK BANNER UNTUK JOIN

Tarikh akhir: 31 Januari 2018

Cik Anies request - TULIS SEBUAH CERITA YANG ADA KAITAN DENGAN 'LIMITED EDITION' ATAU 'SPECIAL EDITION' ATAU 'EDISI TERHAD' ATAU 'EDISI ISTIMEWA'.

Okayy so.. limited edition eh? Or edisi istimewa. hmmm. Let me think..

Ha!

sayidah napisah
sayidah napisah
Yezzzzahh my name! Nama saya - Sayidah Napisah. Tak ada Nur mahupun Siti di depan. Bukan Sayyidah, tapi sayidah. Satu 'y'. Bukan Nafisah, tapi Napisah. Huruf  'p' yew, bukan 'f'. Saya tak pernah jumpa lagi orang lain yang nama sebijik macam saya iaitu Sayidah Napisah. Kalau search 'sayidah napisah' kat Google (use Incongnito) pun, memang muncul pasal saya je kat first and second page (page lain malas nak tengok hahaha!). Takde orang lain.

Biasa yang saya jumpa adalah yang seakan-akan sama dengan nama saya je, such as- sayyidah nafisah, sayidah nafisah, saidah nafisah, saiyidah nafisah. But I've never met yet nama yang sejibikkkk macam saya anywhere; in Internet or face to face. Mungkin ada la kat dunia ni kan cuma saya tak pernah jumpa lagi. Kalau ada pun, mungkin sikit je. That's why my name is limited + special edition haha. 

Okay laa.. saya bagi bukti lebih sikit ehh. Saya search kat Facebook:

limited edition
sayidah napisah FB
There is no other sayidah napisah yang muncul. Tapi kan kan.. bila saya klik "sayidah napisah" kat ruangan search FB tu, saya scroll scroll.. ada jumpa sorang! hahaha. Nama FB dia - sayidah napisah (visa). First time nih saya jumpa nama sama dengan saya haha. Tapi dia orang Indonesia kottt. Kot laa hee.

Tapi conclusionnya.. itu lah story limited edition saya. Diterima kan? :P

sayidah napisah
ni kak Amy (amysyeera.com) yang buatkan gif nama saya ber-background kan my favs sado celeb: The Rock & Kim Jongkook hahahaha!

You May Also Like

5 comments

  1. salute kat mak ayah yg beri nama ni!

    apa2 selamat berjaya ya! dan terima kasih kerana menyertainya

    ReplyDelete
  2. nak join jugak tapi nak kena fikir limited edition ni terus blur hahaha good luck tau! :D

    ReplyDelete
  3. wah menarik ni :)
    sebetulnya very the special & limited edition nama tu.

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p