Total Pageviews

Femingra Mengimbangkan Hormon & Meningkatkan Libido dan Kesuburan Wanita

by - February 05, 2018
Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua~! Tengahari tadi sebelum makan lunch, ada minum apa-apa tak? Ha? Minum Femingra? Apa dia Femingra tu? Adakah Femin stands for feminin? Eh ehhh pandai pandai je kan reka haha.

Femingra Mengimbangkan Hormon & Meningkatkan Libido dan Kesuburan Wanita
Femingra Mengimbangkan Hormon & Meningkatkan Libido dan Kesuburan Wanita
FEMINGRA adalah minuman kesihatan yang diperbuat khas daripada ramuan 100% sumber semulajadi yang organik dan diperkaya dengan agen perangsang hormon terbaik, iaitu Pine Pollen (Debunga Pain).

Femingra Mengimbangkan Hormon & Meningkatkan Libido dan Kesuburan Wanita
Femingra Mengimbangkan Hormon & Meningkatkan Libido dan Kesuburan Wanita

Abi- "Kakcik, kat dapur ada kotak Femingra tu.. nampak macam bagus je abi tengok kandungannya"
Me- "Memang le abi. Diperbuat daripada 100% bahan organik"
Abi- "Okay lah tuu. Esok abi nak try minum lah"
Me- "Eh abiii! Femingra ni untuk wanita je hahaha"
Abi- "Ishhh. Kenapa tak bagitahu awal-awal? Nasib baik abi tak minum lagi" HAHAHA.

Alkisahh di atas.. abi (ayah saya) hampir-hampir nak minum produk minuman wanita ni hahaha adoii. Jangan buat naya abii.. Femingra ni dirumuskan khusus untuk membantu meningkatkan libido dan tahap kesuburan dan mengimbangkan hormon wanita. Kang nanti lelaki try, lain pula kesannya haha.

KANDUNGAN FEMINGRA & MANFAAT KESIHATANNYA

Femingra Mengimbangkan Hormon & Meningkatkan Libido dan Kesuburan Wanita
kandungan Femingra
Ini kandungan  dan kelebihan 8 bahan organik yang terkandung di dalam sekotak Femingra (1 kotak mempunyai 15 sachet) untuk memelihara kesihatan wanita atau memulihkan masalah wanita (jika ada):

1. Debunga Pain [Pine Pollen]
+ Mengandungi 8 jenis asid amino penting
+ Trend terkini dalam Superfood
+ Agen anti penuaan
+ Pemulihan keinginan seksual
+ Menyeimbangkan hormon
+ Mengembalikan stamina & kecergasan
+ Mencegah penyakit

2. Buah Markisa [Passion Fruit]
+ Kaya dengan nutrisi, mineral dan vitamin
+ Tinggi kandungan antioksida
+ Membantu meningkatkan peredaran darah
+ Melancarkan pencernaan
+ Merangsang sistem imun tubuh
+ Memperkuatkan tulang

3. Horny Goat Weed (Epimedium)
+ Merangsang libido & daya seksual wanita
+ Menggalakkan aliran darah
+ Membantu mengimbangi hormon semasa PMS atau menopause
+ Mengandungi icariin yang membantu mengurangkan gejala menopause

4. Akar Maca [Maca Root]
+ Afrodisiak yang hebat
+ Mengimbangi hormon seks
+ Meningkatkan keinginan seksual
+ Melaraskan gejala menopause seperti panas badan, gangguan tidur, berpeluh ketika malam, dan kemurungan
+ Perangsang kesuburan wanita

5. Manjakani
+ Mengetatkan tisu dalaman wanita
+ Menegangkan kulit
+ Terbaik untuk faraj atau prolaps rahim, gejala pendarahan rahim tidak normal, masalah keputihan dan lendiran tidak normal di dalam faraj
+ Menghapuskan bau di kawasan kemaluan
+ Membantu menegangkan payudara 6. Habbatus Sauda
+ Membantu mengawal pendarahan haid
+ Mengawal intensiti kitaran bulanan
+ Mengurangkan masalah penghadaman
+ Pelembap yang baik untuk kulit & rambut
+ Mempunyai ciri-ciri anti-radang
+ Sangat tinggi antioksidan

6. Habbatus Sauda (jintan hitam)
+ membantu menyembuhkan segala penyakit kecuali kematian (dipetik dari pelbagai teks-teks kuno termasuk Al-Quran)
+ faedah terlalu banyak termasuk sakit kepala, sakit gigi, hidung tersumbat, kanser, arthritis, menambahkan berat badan, penurunan berat badan, keguguran rambut.
+ mengawal kitaran haid
+ membantu mengawal pendarahan dan intensiti kitaran bulanan
+ membantu masalah penghadaman wanita mengandung
+ pelembap yang baik untuk kulit dan rambut
+ membantu badan mencegah semua jenis jangkitan
+ tinggi antioksidan - melindungi tubuh daripada kerosakan radikal bebas

7. Tribulus Terrestris
+ Meningkatkan prestasi seksual dan sensitiviti wanita
+ Mengurangkan gejala menopause seperti panas badan, kemurungan dan ketidakstabilan emosi
+ Mengawal insomnia, tekanan darah tinggi, cepat marah, dan kehilangan minat seksual

8. Pueraria Mirifica
+ Melegakan gejala menopause
+ Merangsang nafsu seks
+ Meningkatkan kelembapan faraj
+ Meningkatkan saiz payudara
+ Menggalakkan penghasilan kolagen
+ Memberi kesan awet muda

Mungkin ada sesetengah orang bila tengok kandungan & benefit Femingra, mereka tertanya-tanya.. adakah wanita yang sudah berkahwin sahaja boleh consume Femingra? How about wanita yang masih belum berkahwin?

Bolehhh. Para wanita yang belum kahwin or yang dah kahwin semua boleh try. Selamat digunakan bagi wanita pelbagai peringkat usia. Kerana femingra ni bukan fokus just satu kebaikan sahaja, tapi banyak kegunaan. Ianya memberi tenaga yang cukup untuk kita stay aktif, cergas dan tak cepat rasa letih. Sesuai sangat for those girl yang suka bersukan/ bersenam. Selain dapat membekalkan tenaga, selalunya kalau kita penat, keputihan keluar banyak kan? Don't worry! Femingra juga dapat membantu para wanita mengurangkan keputihan tersebut.

Bagi wanita yang sudah berkahwin pula, ehem.. Femingra boleh membantu mengeratkan dan menghangatkan lagi hubungan intim suami isteri. Uhuk! Okay move to the testimony section terus la ye untuk topik tu sebab den tak kahwin lagi hahaha.


TESTIMONI BERKESAN FEMINGRA

1. Rasa relax, kurang stress, tidur lebih lena, semakin bertenaga & hubungan intim lebih erat!
testimoni femingra
Testimoni Femingra
2. Hubungan intim makin mesra & badan rasa ringan
Femingra Mengimbangkan Hormon & Meningkatkan Libido dan Kesuburan Wanita
Testimoni Femingra
3. Mood lebih baik, rajin dan makin bertenaga.
Femingra Mengimbangkan Hormon & Meningkatkan Libido dan Kesuburan Wanita
Testimoni Femingra
4. Lebih senang membuang, haid lebih lancar & teratur
testimoni
testimoni Femingra
Nak baca lebih banyak feedback dari pengguna yang lain? Klik SINI.

CARA PENGGUNAAN FEMINGRA

Bancuh sepeket Femingra di dalam 120 ml air sejuk atau suam. Minum sekali sehari sebelum makan.

cara minum femingra
Femingra Mengimbangkan Hormon & Meningkatkan Libido dan Kesuburan Wanita
Kalau rahim jatuh / prolapse, boleh amalkan ke benda ni?
-- selamat. Untuk yang ada masalah cyst pun digalakan. Sebab tiada complication.

Waktu puasa, sesuai minum waktu bila?
-- waktu puasa time sahur sebelum makan sahur.

Kalau amalkan setiap hari memang selamat ye?
-- ye memang digalakkan. It will boost ur energy and healthy. Sebab benda ni mengembalikan kewanitaan sebenar kepada kita. Femingra dibuat di Makmal muslim pakar pharmacy. Ada kelulusan termasuk di bawah makanan tambahan.
fungsi femingra
Femingra Mengimbangkan Hormon & Meningkatkan Libido dan Kesuburan Wanita

DETAILS FEMINGRA

EMAIL: info@maxwellhealth.com.my
NO TEL: +6012-326 3304
ALAMAT:
MAX WELL HEALTH SDN BHD (1187418-K)
21-1, Jalan Cempaka SD12/2, Bandar Sri Damansara,
52200 Kuala Lumpur, Malaysia.

You May Also Like

4 comments

  1. mujur abi tak minom hehe.. btw bagus banyak khasiat. lagi2 bahan semula jadi..

    ReplyDelete
  2. Kalau tak ada collegen, bolehlah try ini..

    ReplyDelete
  3. o kiranya produk ni bawah produk makanan ya lah. yang penting selamat.

    ReplyDelete
  4. Femingra ni elok untuk masalah dalaman. Yang sihat pun boleh minum

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p