Giveaway Azam Baru 2018 By Elihjapahar.com

by - February 14, 2018

Giveaway Azam Baru 2018 By Elihjapahar.com


Giveaway Azam Baru 2018 By Elihjapahar.com
KLIK BANNER UNTUK JOIN

Tarikh tamat: 14 Februari 2018 @ 11:59 P.M.

Azam baru 2018 seorang Sayidah Napisah:

Sebenarnya banyak benda dalam list azam baru 2018 dia ni. Tapi, kita bagitahu yang penting & yang boleh diberitahu publicly jela yee.

1. Menghasilkan lebih banyak entri blog + lebih berkualiti.

Sebagai seorang blogger, azam Cik Sayidah yang comel ini adalah untuk kerap mengupdate blog di samping meningkatkan kualiti entri beliau. Kuantiti kena lah seiring sejalan dengan kualiti kan? Dan usaha tangga kejayaan. Bukan senang untuk kerap update entri yang berkualiti, tapi tak mustahil. Chaiyok!

2. Menjadi seorang tutor Matematik & Matematik Tambahan yang lebih 'mantap'

Walaupun mengajar kelas tusyen di rumah (kerja sendiri), tetapi Cik Sayidah yang comel ini berazam untuk menjadi seorang tutor yang lebih mantopp. Lebih mantap dari pelbagai segi - presentation, cara & teknik mengajar, persediaan bahan mengajar, ilmu, tahap kesabaran dan lain-lain lagi. Fighting!

3. Kurus kurus kurus!

Okay.. ini azam yang tak pernah dikecapi daripada tahun 2016 lagi hahaha. Disebabkan tidak kesampaian merealisasikannya pada tahun lepas, Cik Sayidah yang comel berharap azam untuk kurus tercapai pada tahun ni aminnn. haha.

Ofcourse lah Cik Sayidah ni ada usaha untuk kuruskan. Tapi tu lah.. ada beberapa perkara yang susah benooo nak tinggal menyebabkan azam kurus hanya tinggal azam semata - Iaitu manis & nasi. Seorang Sayidah memang rutinnya - hampir wajib - minum Coffee/Nescafe once everyday dan nasi pun dah dikira hampir wajib makan setiap hari. Lagi-lagi bila duduk rumah ni, umi masak sedap. perghhh dugaan besar tu! Tapi cuba lah kan slow slow kurangkan kuantiti nasi (kononn). hikhik.

Wish her luck!

Daaa~


You May Also Like

4 comments

  1. assalamualaikum... tahniah! nnt check kt sini ya:

    https://aniesandyou.blogspot.my/2018/02/tahniah-kepada-pemenang2-tudung.html

    ReplyDelete
  2. hehehe... semoga azam Cik Syidah yang comel tercapai hendaknya... Aaaminnn....

    ReplyDelete
  3. gud luck untuk azam tahun ini
    jemput baca sha punya azam juga hee
    http://www.opzzpinky.my/2018/01/giveaway-azam-baru-2018-by.html

    ReplyDelete
  4. singgah sini dari giveaway yang sama. semoga dipermudahkan segala urusan untuk mencapai azam tahun ni ye :D jemput singgah blog azah pula. hehe :) http://www.azahrahaman.com/2018/01/giveaway-azam-baru-2018-by.html

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p