Total Pageviews

Harini Jumaat terakhir jadi single

by - April 27, 2018
Harini hari Jumaat yang terakhir menjadi orang single. Jumaat depan dah jadi kepunyaan si dia!

Jumaat hari pernikahan dengan yang tersayang


Harini Jumaat terakhir jadi single
Gambar: 18.12.2016
Okay. Tapi..

Bukan saya laa yang nak nikah hahaa. Tapi sebelah saya tu.. abang kedua saya (Alang) yang dark tall sweet tu hehee. Doakan semoga pernikahan beliau dengan yang tersayang minggu depan berjalan lancar ye. Sekali lafaz ye. Aminn~! Hewhew.

Tapi..

Huwaaaa ~ dalam gembira tu ada juga sedih sikit. Lepas ni siapa nak dating tengok wayang malam-malam dengan den hahaha! Lonely gilos 'budak' Sayidah ni.

Habis laa lepas alang, ramai pula tanya "bila turn kakcik pula?" Errr.. okbaii!

You May Also Like

6 comments

  1. Soklan cepu cemas utk kak cik..haha

    ReplyDelete
  2. ingatkan sayidah yg kahwin ^^ btw selamat pengantin baru utk abg sayidah :)

    ReplyDelete
  3. dia punya tajuk amboi sangat hahaha tahniah sayidah sekeluarga!

    ReplyDelete
  4. i thought you yang nak kahwin! hehee congrats abng sayidah!

    ReplyDelete
  5. terkejut sejenak Umi baca tadi..hehe...untungla dapat kakak baru kan..hehe

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p