Total Pageviews

tak ada mood nak update entri so.. let me blogwalking!

by - April 02, 2018
Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua~! Siapa tak ada mood nak update entri sekarang angkat kening! Ehhh.. okayyy saya pula yang terangkat kening hahaha. For your information, saya akan berehat sebentar dari meng-update entri blog for few days. Maybe a week or longer than that? Not sure yet. Selepas tu saya akan kembali semula memeriahkan blog white-pinky ni dengan entri-entri yang bermanfaat untuk semua inshaaAllah. Don't miss me! kekekee~

tak ada mood nak update entri so.. let me blogwalking!
tak ada mood nak update entri so.. let me blogwalking!

So sementara saya tak update entri selama beberapa hari ni.. saya nak BLOGWALKING! yezzaaah!


Of course I will start blogwalking ke blog para pengkomen yang tak jemu jemu singgah ke blog saya selama ni. Saya perasan ada blogger yang memang istiqamah betul datang drop comment di blog saya each and every week. Thank you so much!  Huwaaa I really appreciate it :') Don't worry, I will start blogwalking with you guys tanda penghargaan saya kepada awak awak semua hahaaha. #pilihkasih. Then, baru lah saya akan blogwalking to other blog.

Sesiapa yang nak saya blogwalking ke blog andaa, dialu-alukan ye untuk drop komen di bawah. Saya akan singgah hehehe.

Okay itu sahaja.. sila rindu kan saya ye selama saya tak ada kat blog ni (perasan retis) hahaha.

Daaa~ wassalam! :)

You May Also Like

29 comments

  1. Terbaik lah.. hehe jom singgah

    Http://www.byshaz.blogspot.my

    ReplyDelete
  2. wah kenapa takde mood tu...hopefully semuanya ok ok aje ye..

    ReplyDelete
  3. (tengah angkat kening) sambil blogwalking. hehehe

    hai adik manis :)

    ReplyDelete
  4. Sudi-sudilah sedekah PV kat blog saya ya hehehe >_<

    ReplyDelete
  5. hahaha .. sometimes perlu cuti juga dr berblog, mana lah tau idea lebih byak dtg mencurah2.. jgan lupa singgah blog sy pula hehe

    www.ciknurul23.blogspot.my

    ReplyDelete
  6. jemput singgah

    https://aerillhassan.blogspot.my/

    ReplyDelete
  7. jangan lama sangat menghilang tau. hehe (:

    ReplyDelete
  8. Baru nak bercuti daripada blogging eh. Hii. Selamat bercuti :D

    ReplyDelete
  9. angkat kening pon kira update entri apa.huhu

    ReplyDelete
  10. Selamat beristirehat ya, thanks for dropping comment on my blog 😍

    ReplyDelete
  11. Assalamualaikum, Ibu singgah blog walking ke blog sis sayidah. Selamat bercuti

    ReplyDelete
  12. Kalau Mrs. A pun sama takde mood campur malas so blogwalking adalah satu keputusan yang bijak huhuhu...

    ReplyDelete
  13. sibuk nak buat persiapan kahwin ya KC..opss hahaaa..Umi gurau jer

    ReplyDelete
  14. blogwalking pn aktiviti yg sihat juga dalam dunia blogging kan

    ReplyDelete
  15. Marilah blogwalking bersama-sama

    ReplyDelete
  16. hahahhaha jangan rehat lama sangat kang datang penyakit M

    ReplyDelete
  17. Nak ke mana tu xde mood.. Selamat blogwaking ya

    ReplyDelete
  18. Assalamualaikum dan salam jumaat dari saya. SInggah blogwalking :)

    Samalah saya. Blog walking juga sebab cari idea nak menulis

    ReplyDelete
  19. rabiadawiyah21.blogspot.com jom bw blog saya

    ReplyDelete
  20. Akak punya malas update blog dulu + writer block lamaaaa gilaa. Setahun lebih T_T. Now baru dtg semangat, tapi susahlah nk naikkan uv balik. Hadoi.
    Oleh itu, silakan bg 1 uv dengan blogwalking ke blog akak. Kehkeh.

    www.nurulshahira.com

    ReplyDelete
  21. Mama singgah blog walking. Semoga sihat sis sayidah.

    ReplyDelete
  22. nak nak nak! hihi. singgah jalan2 sni rumah sis :D

    ReplyDelete
  23. blogwalking mmg paling best hahah rasa mcm dh merantauu byk tempat.
    follow sini #1251

    ReplyDelete
  24. Terima kasih sebab blogwalking sampai ke dunia zumal. Hehe... Zumal suka blogwalking time hati tenang, mood tengah baik...

    ReplyDelete
  25. kira bercuti lah tu ya.. selamat bercuti dan selamat ber' blogwalkingggg

    ReplyDelete
  26. Selamat bercuti, jangan cuti lama sangat :)

    ReplyDelete
  27. Jangan menyepi lama sangat KC.. kikiki

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p