Total Pageviews

UV PV Mac 2018 Blog sayidahnapisahdotcom

by - April 10, 2018
UV PV Blog Mac 2018 | Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua~! I'm back! Alhamdulillah.. saya kembali dengan sihat, selamat dan comelnya ehh hehee. Cukup la kan rehat seminggu. Kang bersawang, tak ada orang nak datang pula kang. Buat naya je haha. So, moh le warm up dengan entri rutin bulanan - UV PV & BR blog saya pada bulan lepas, bulan Mac.


UV PV Mac 2018 di Google Analytics (GA)

Unique Visitors (UV): 46,674
PageViews (PV): 148,863
Bounce Rate (BR): 9.98%
UV PV Mac 2018 Blog sayidahnapisahdotcom
UV PV Mac 2018 Blog sayidahnapisahdotcom
First of all, Alhamdulillah.

Second of all, menurunnnn weh UV PV Mac berbanding bulan Februari! Hahaha mampu gelak jelah. Menurun banyak juga lah. Lebih kurang 20K macam tu. Takpelah, cabaran untuk bulan ni untuk naikkan balik. #siscuba ye walaupun dah bercuti selama seminggu tak update apa apa hahahaha. ciskek punya Sayidah. Tapi don't worry. Idea untuk karang entri ada je, melambak. Cuma yang saya harapkan di sini adalah MOOD RAJIN dan MOOD MENGARANG itu sentiasa ada bergabung meletop! haha.

Third of all, total entri Feb = total entri Mac = 47. Okay lah kan maintainn. Tak naik, tak turun. Bila laa nak lebih 50 entri sebulan niii. Susah bebeno hahaha.

Okay itu sahajaa! Daa~ wassalam! :)

BACA JUGA:



You May Also Like

12 comments

  1. wow tingginyaaa rase blog kita mcm potato je

    ReplyDelete
  2. keep on blogging kak cik ... biasalah mood berblogging ni, ada masa rajin nak buat entry banyak2, ada masa buka ja laptop, tapi satu idea pun tak da ...

    ReplyDelete
  3. wahhh power walaupun rehat seminggu

    ReplyDelete
  4. Wah banyaknya new user..bounce rate saya tak pernah nombor sa. Asyik puluh je..adeh

    ReplyDelete
  5. Salam blog walking dari Maznee sis sayidah. Produktifnya 47 entri sebulan

    ReplyDelete
  6. Wah banyaknya uv ov kc..akak sendu je...huhuhu...30k++ je..nak dpt ov mcm kc jugak

    ReplyDelete
  7. Wah, memang akak tak terjangkau la pv camnie.. hihihi

    ReplyDelete
  8. Wahhh! menurun pun still gempak jugak PV :3 Heheh good luck tau!! Keep going!! ^^

    ReplyDelete
  9. wahhh.. hebat ni...


    pstttt.. terima kasih sudi join Segmen Nak URL Blog #34. maaf, baru sempat nak blogwalking ni.

    blog ini tersenarai dalam http://www.mialiana.com/2018/03/senarai-url-blog-34.html

    pemenang akan diumumkan pada malam ini... gud luck!

    ReplyDelete
  10. alamak. UV mak tak sampai 10k pun sebulan. huhuhu. sedih.

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p