Total Pageviews

Menang 3rd Prize Lazada Birthday Festival Blogger Contest

by - May 08, 2018
Menang 3rd Prize Lazada Birthday Festival Blogger Contest | Haritu last minit join Lazada Birthday Festival Blogger Contest ni. Last minute ngat ngat. Last day baru sibuk nak buat entri. Sebelum tu tak teringin pun nak join. Tapi bila tengok balik soalan penyertaan dia, tak ada lah susah sangat. Tu yang join juga last day walaupun busy sangat. Saya jawab simple simple je. Boleh ushar kat SINI

Memang dah niat dalam hati "kalau aku menang ni, boleh la beli novel dua tiga ketul kat Lazada". Tak sangka masin fikiran den! Ehhh biasanya masin mulut. HAHA.


Menang 3rd Prize Lazada Birthday Festival Blogger Contest

Menang 3rd Prize Lazada Birthday Festival Blogger Contest
Menang 3rd Prize Lazada Birthday Festival Blogger Contest
Email ni saya dapat 7 days ago. Tapi baru check email semalam. Alhamdulillah rezeki datang ketika ditimpa dugaan (kurang sihat). Walaupun hanya memenangi tempat ketiga, tapi lepas la kan beli dua tiga empat buah novel/buku. Itu yang penting HEHEHE.

Alkisahhh.. Sebenarnya saya baru tahu Lazada ada jual novel. Selama ni tak tahu menahu langsung. Duk sibuk ushar pakaian, beg, kasut je. Tak teringat pula nak search novel. Baru baru ni blogger lain beritahu saya yang Lazada ada juga jual Novel. Perghhh ketinggalan sangat kau Sayidah! Hahaa.

Okay itu sahaja. Selamat mengundi esok! Mengundi lah dengan bijak. Gituww. Daa~ wassalam!

You May Also Like

12 comments

  1. wah...cuya pun ketinggalan...tak tahu lazada jual novel..kekeke
    tahniah2!

    ReplyDelete
  2. Congrats awak. hehe. Confirm lepas punya dua tiga novel tu hehe ☺️

    ReplyDelete
  3. tahniah KC ... wah, beli novel apa tu?

    ReplyDelete
  4. Wah, murah rezeki. Tahniah ya :)

    ReplyDelete
  5. wau bestnya. anyway tahniah awk ^^

    ReplyDelete
  6. tahniah ye, saya pun menang gak, Alhamdulilah..

    ReplyDelete
  7. Ibu Singgah Blogwaking. Salam rabu & selamat mengngundi kepada sayidah. Mabruk

    ReplyDelete
  8. Tahniahh!!! ^^ semoga murah rezeki lagi dan lagi!! :D

    ReplyDelete
  9. laaa baru tahu ada novel.. tahniah kc :)

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p