Total Pageviews

Mystery Giveaway by Flavnesz

by - May 21, 2018

Mystery Giveaway by Flavnesz


Mystery Giveaway by Flavnesz
KLIK BANNER UNTUK JOIN

Tarikh akhir: 30 Jun 2018

First impression masuk blog Razanah -- "nicee". Kemas tersusun & eventhough the template is simple but nice. Overall saya sukaa suka suka.

Tapi satu je.. satu je perkara yang buat saya turn off sikit dengan blog awak which is tak boleh nak highlight ayat (tak boleh nak copy ayat) hahaha. Saya sebenarnya lebih prefer untuk blogger tidak off kan fungsi 'highlight words' tu sebab tidak semua berniat jahat (copy paste artikel). Mungkin hanya beberapa sahaja. So, kesian dengan orang yang berniat baik macam saya ni hahaa. But thats just my two cents. Hope you are not offended with my suggestion tau tau hehe.

Okay daa~!

You May Also Like

8 comments

  1. Rajin join GA :) semoga ada rezeki menang ye.

    ReplyDelete
  2. Review jujur dari Say, I like..
    Semoga ada rezeki Say, good luck dear!

    ReplyDelete
  3. Best of luck Sayidah.. semoga ada rezeki untuk awak..

    ReplyDelete
  4. Thank you so much for the support and no worries, I'm not offended at all.. Haha.. To be honest, I had to disable the highlight features since I wrote random personal poetry sometimes and I don't like the idea of someone might steal it and post it anywhere, since I had an experiance with it before, years back.. :D

    ReplyDelete
  5. all the best.. What a good review

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p