Total Pageviews

SPRING & DUCK GIVEAWAY BY BLOG NADIAIZZATY.NIA

by - May 20, 2018

SPRING & DUCK GIVEAWAY BY BLOG NADIAIZZATY.NIA


SPRING & DUCK GIVEAWAY BY BLOG NADIAIZZATY.NIA
KLIK BANNER UNTUK JOIN

Tarikh akhir: 24 Mei 2018


"I just need your help to tell me what do you like about my blog or what you don't like about my blog or what I should improve about my blog or what topic do want me to write or you can write any suggestions and feedbacks about my blog."

Overall saya suka blog akak. Simple tapi memikat dengan cara yang tersendiri. Dengan gambar-gambar flatlay yang adoii jeles nengoknya sebab lawoo lawo belaka haha.

Yang tentang improvement, saya just nak beri satu suggestion..

Yang part ARCHIVE kat blog akak tu lagi best kalau akak buat supaya readers boleh nampak tajuk-tajuk entri akak. Contohnya macam kat ARCHIVE saya, orang yang berkunjung boleh nampak & terus boleh tekan. Ataupun contoh lain macam part TRAVELOGUE, PULAU PERHENTIAN, PULAU RENDANG, PENANG, SOUTH KOREA kat blog akak. Senang macam tu. orang boleh nampak tajuk-tajuk and terus klik mana satu yang berkenan di hati. Much better from ARCHIVE akak yang sekarang hehe.

Tapi tu hanya sekadar cadangan saya. Maaf kalau terasa huuuuhuu.

Okay adioss~!

You May Also Like

6 comments

  1. Good luck .
    Semoga murah rezeki ^_^

    ReplyDelete
  2. betul, archive eloknya letak di sidebar senang nak nampak. Goodluck ye :D

    ReplyDelete
  3. Singgah dari GA yang sama! Good luck!:)

    http://www.siqahiqa.com/2018/05/spring-duck-giveaway-by-blog.html

    ReplyDelete
  4. nice opinion dear . Tak terfikir pulak tentang tue . Betul jugak kan. senang nanti orang nak cari untuk baca entri apa.

    Akan difikirkkan nanti . Thank you dear <3

    And, good luck ya !!! 3

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p