Total Pageviews

ADABI jamin sup bunjut mereka "bebas sihir" #teamsupbunjut

by - June 08, 2018
VIRAL SUP BUNJUT | Viral & trending si bulat comel ini bermula malam semalam disebabkan oleh salah satu scene kelakar dalam drama Nur apabila kak ecah sanggup mencelup tangan ke dalam sup panas & mengambil sup bunjut, mengatakan itu sihir HAHAHA.


ADABI jamin sup bunjut mereka "bebas sihir"

Bertambah kelakar apabila petang tadi admin twitter syarikat Adabi Malaysia memberi jaminan bahawa produk Sup Bunjut keluaran mereka adalah "bebas-sihir" hahaha. Hashtag dia yang tak menahan tu #teamsupbunjut.



"Admin mewakili Adabi Consumer Industries Sdn Bhd memberi jaminan bahawa produk Sup Bunjut kami adalah 'bebas-sihir'.
#supbunjutadabi #teamsupbunjut #Nur #adabi"
ADABI jamin sup bunjut mereka "bebas sihir" #teamsupbunjut
ADABI jamin sup bunjut mereka "bebas sihir" #teamsupbunjut
Secara jujurnya, saya memang tak follow mana-mana drama Melayu termasuklah Nur ini. Bukan tak suka, cuma entah lah memang tak tengok. Tahu tentang sup bunjut ni pun dari twitter, ada tunjuk video scene tersebut. Kalau tak viral, memang saya tak tahu pun haha.

Cuma... nak beritahu je lah kann yang..


KEKEKEKE~

You May Also Like

5 comments

  1. hahahaha penuh timeline FB dengan Twitter kes sup bunjut ni.

    ReplyDelete
  2. saya tengok drama nur ni, mula2 dah agak dah mesti ingat sup bunjut ni untuk sihir.kelakar

    ReplyDelete
  3. Iyer la penangan drama Nur sup bunjut terus popular, jadi sebutan ramai hehehe

    ReplyDelete
  4. haha.. kelakar lah pulak.. tapi baguslah adabi buat disclaimer gitu.. silap2 jualan sup bunjut terus laku keras

    ReplyDelete
  5. Akak pun tak follow drama nur ini tapi adalah tertengok part sup bunjut ini dan memang serius kelakar.. Mesej tu sampai.. Bila hati dah hitam benda baik pun jadi tak baik kan KC..

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p